Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μετεώρων – Τα Θέματα

0 702

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 13:00 το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Καλαμπάκας στα παρακάτω θέματα:

1.-Αίτημα Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων – Εξειδίκευση πίστωσης για συνδιοργάνωση αγώνα δρόμου Καλαμπάκα-Τρίκαλα -Θανάσης Σταμόπουλος.

2.-Έγκριση όρων διακήρυξης δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικού Σχολικού αγρού στη θέση Δέση τοποθεσία «Λούνες» 15,925 στρεμμάτων του οικισμού Τριφύλλια της Κοινότητας Κρύας Βρύσης του Δήμου Μετεώρων.

3.-Έγκριση όρων διακήρυξης δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος της Κοινότητας Ανθούσας του Δήμου Μετεώρων.

4.-Έγκριση πρακτικών Ι & ΙΙ του διαγωνισμού για την: «Προμήθεια υγρών καυσίμων οικ. ετών 2020-2021 του Δήμου Μετεώρων»

5.-Έγκριση πρακτικών Ι & ΙΙ δημοπρασίας του έργου: «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων»

6.-Αίτηση Κ/ξιας Εργοκατασκευή ΙΚΕ Πλιάτσικας Κων/νος- Παπαγεωργίου Παναγιώτης «περί χορήγησης παράτασης συμβατικής προθεσμίας περαίωσης  του έργου: «Ανάπλαση Κοινόχρηστων Χώρων Καλαμπάκας»

7.-Αίτηση Μάντζιου Παναγιώτη «περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης  του έργου: «Αγροτική Οδοποιϊα Δήμου Καλαμπάκας»

8.-Συγκρότηση επιτροπής  διενέργειας / αξιολόγησης διαγωνισμού απορριμμάτων 

9.-Έγκριση τεύχους τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Κλεινοβού του Δήμου Μετεώρων»

10.-Έγκριση τεύχους τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Βασιλικής του Δήμου Μετεώρων»

11.-Έγκριση τεύχους τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Καστανιάς του Δήμου Μετεώρων»

12.-Έγκριση τεύχους τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Χασίων του Δήμου Μετεώρων»

13.-Έγκριση τεύχους τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Τυμφαίων του Δήμου Μετεώρων»

14.-Έγκριση τεύχους τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Μαλακασίου του Δήμου Μετεώρων»

15.-Έγκριση τεύχους τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Ασπροποτάμου του Δήμου Μετεώρων»

16.-Συμπλήρωση – τροποποίηση της υπ’ αριθ. 40/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων με θέμα “Ορισμός Δικηγόρου για την υπόθεση αγωγής της Τράπεζας Πειραιώς κατά 1) Ν.Π.Ι.Δ. (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.) και 2) Ν.Π.Δ.Δ. “Δήμος Μετεώρων”

17.-Ορισμός δικηγόρου για την νομική αντιμετώπιση της υπ’ αριθ. κατάθ. ΤΜ9/2020 αγωγής του Χρήστου Κωστίκη του Παντελή κατά του Δήμου Μετεώρων, η οποία κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Τρικάλων

18.-Ορισμός δικηγόρου για την νομική αντιμετώπιση της υπ’ αριθ. κατάθ. 3/2020 αγωγής του Χρήστου Κωστίκη του Παντελή κατά του Δήμου Μετεώρων, η οποία κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας

19.-Έγκριση πρακτικών άγονης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην κοινότητα Χαλικίου.

20.-Απόφαση 5/2020 της Κοινότητας Καστρακίου (Αποδοχή δωρεάς «κολώνες φωτισμού»)

21.-Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες εορτασμού Απόκρεων.

 

 

 

 

                                                   Ο Πρόεδρος  της Οικ. Επιτροπής                                                      

 

                                                        Θεόδωρος Γ. Αλέκος  

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.