Ικανοποίηση Αθ, Μερεντίτη για την λειτουργία ΚΕΠΑ στα Τρίκαλα

Η κ. Μερεντίτη στις 7 Σεπτεμβρίου 2011 με γραπτή παρέμβασή της προς την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, είχε ζητήσει την άμεση σύσταση επιτροπής ελέγχου για αναπηρικές συντάξεις ( ΚΕ.ΠΑ.)

0 276

Η κ. Μερεντίτη στις 7 Σεπτεμβρίου 2011 με γραπτή παρέμβασή της προς την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, είχε ζητήσει την άμεση σύσταση επιτροπής ελέγχου για αναπηρικές συντάξεις ( ΚΕ.ΠΑ.) Η κ. Μερεντίτη στις 7 Σεπτεμβρίου 2011 με γραπτή παρέμβασή της προς την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, είχε ζητήσει την άμεση σύσταση επιτροπής ελέγχου για αναπηρικές συντάξεις ( ΚΕ.ΠΑ.) και στα Τρίκαλα, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών η οποία είχε προκύψει εξαιτίας της μεταφοράς της αρμοδιότητάς του στο αντίστοιχο ΚΕΠΑ Καρδίτσας.

Ανταποκρινόμενη στο δίκαιο αίτημα της κ. Μερεντίτη, η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αποφάσισε χθες τη λειτουργία ΚΕΠΑ στα Τρίκαλα εντός δέκα ημερών.

Η κ. Μερεντίτη εξέφρασε την ικανοποίησή της γιατί έλαβε τέλος μια ταλαιπωρία των Τρικαλινών πολιτών και μια άδικη μεταχείριση.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.