Ικανοποίηση Αγοραστού – Μιχαλάκη για το Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας

0 351

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση της τοποθέτησης και του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας, εκφράζουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Το έργο προωθήθηκε επί της δημοτικής αρχής του αείμνηστου Χρήστου Σινάνη και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Μετεώρων.

Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλο το εύρος της Π.Ε. Τρικάλων, θέλοντας να δώσουν ώθηση στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στην ενασχόληση των νέων ανθρώπων με αυτόν.

Με έργα ουσίας και συνεχείς παρεμβάσεις, δίνουν την δυνατότητα σε συλλόγους και πολίτες σε ποιοτικότερη άθληση, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των τοπικών κοινωνιών, αλλά και υλοποιώντας το όραμα της Περιφέρειας για τον αθλητισμό του αύριο.

Σε αυτό το πλαίσιο η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Δήμου Μετεώρων αποτελεί προτεραιότητα και θα συνεχιστεί, δημιουργώντας αθλητικούς χώρους – πρότυπα, που θα καλύπτουν τις ανάγκες της κοινωνίας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr