Ιερατική σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

0 1.061

Πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων ιερατική σύναξη με την συμμετοχή όλου του Κλήρου της Μητροπόλεως.

Κατά την έναρξη της σύναξης, η οποία έλαβε χώρα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, ευλογήθηκε από τον σεπτό μας Ποιμενάρχη, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο, η καθιερωμένη αγιοβασιλόπιτα επί τη ενάρξει του νέου έτους 2021.

Ακολούθως, ο κ. Θεόκλητος απευθύνθηκε με πατρικό τρόπο προς τους κληρικούς της ιεράς Μητροπόλεως, ζητώντας τους, πρωτίστως, να εντείνουν τις προσευχές τους προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, ώστε να απαλλάξει την ανθρωπότητα από την ενεστώσα απειλή του κορονοϊού. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: ” η μόνη μας παρηγοριά και ελπίδα είναι ο Θεός και οι Άγιοι. Ο Ιερέας ειδικότερα, δεν έχει πού αλλού να προσφύγει, παρά μόνο στο ιερό Θυσιαστήριο και την συχνή τέλεση της θείας Λειτουργίας, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η σωτηρία των ψυχών και των σωμάτων του καθενός μας”.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας αναφέρθηκε σε διάφορα τρέχοντα και διοικητικά ζητήματα, που αφορούν στις ενορίες και την Μητρόπολη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr