Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων: Δελτίο κίνησης του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

0 1.293

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 το πρωΐ θα παρακολουθήσει την Θ. Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμ. Δώρων στον Ι. Μητροπ. Αγ. Βησσαρίωνος και στη συνέχεια θα προστεί της Μηνιαίας Συνάξεως των Ιερέων.

Τό απόγευμα θα χοροστατήσει και θα ψάλει την Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών στον Ι. Ναό Αγ. Πέτρου & Παύλου Καστρακίου.

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 το πρωΐ θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλομοίρας και θα τελέσει το 40νθημερο Μνημόσυνο της μακαριστής Ισιδώρας Λατσάρα.

Τό απόγευμα και ώρα 7:00 μ.μ. θα υποδεχτεί την εικόνα της Σταυρώσεως, η οποία φυλάσετται στην Ι. Μονή Βαρλαάμ, στα προπύλαια του Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 το πρωΐ θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας και το απόγευμα κατά τον Δ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό στον ίδιο Ιερό Ναό.

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ

• Ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νήφων Καψάλης : Την Παρασκευή το απόγευμα κατά την Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών και και την Κυριακή στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου.
• Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Δομέτιος Ντελλής την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Αγ. Τριάδος.
• Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης την Κυριακή θα λειτουργήσει και ομιλήσει στην Ι. Μονή Σιαμάδων.
• Ο Αρχιμ. Δωρόθεος Τζεβελέκας την Κυριακή θα λειτουργήσει και ομιλήσει στον Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου Αύρας .
• Ο Αρχιμ. Βαρλαάμ Νιαβής την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Βαρλαάμ.

ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ

Την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών( Σταυροπροσκυνήσεως) το απόγευμα 3 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00μ.μ., θα τελεσθεί ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αυλώνος κ.κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ κατά την διάρκεια του οποίου και θα ομιλήσει μέ ΘΕΜΑ: « ΣΤΑΥΡΟΣ, Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ».

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας θα τελείται ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ Θεία Λειτουργία του Ι. Χρυσοστόμου από ώρα 7:30 π.μ. έως 9:00 π.μ. και την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 πρωΐ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΔΩΡΩΝ από ώρα 7:15 π.μ. έως 9:00 π.μ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.