Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων – Η κίνηση του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 το απόγευμα και ώρα 7:00μ.μ.

0 52

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 το απόγευμα και ώρα 7:00μ.μ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 το απόγευμα και ώρα 7:00μ.μ. θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Τό Σάββατο 20 του μηνός το πρωΐ θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Αθανασίου Σαρακίνας.
Την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 Ε΄ Κυριακή των Νηστειών θα λειτουργήσει και ομιλήσει στην Ι. Μονή Αγίων Θεοδώρων. Το απόγευμα και ώρα 6.30μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον Στ΄ κατά σειρά και τελευταίο Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΑΣ
Ιεροκήρυκες της Ι. Μητροπόλεώς μας θα λειτουργήσουν και ομιλήσουν ως εξής:
Ο Καθηγούμενος Δομέτιος Ντελλής την Κυριακή το πρωΐ στην Ι. Μονή Αγ. Τριάδος και το απόγευμα στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας κατά τον Στ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό.Ο Καθηγούμενος Νήφων Καψάλης την Κυριακή το πρωΐ στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου. Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης την Κυριακή το πρωΐ στην Ι. Μονή Σιαμάδων . Ο Αρχιμ. Γεράσιμος Μπαλλής την Κυριακή στην Ι. Μονή Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κλεινού.

ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ
Κατά την περίοδο της Μεγ. Τασσαρακοστής τελούνται κατά το πρόγραμμα Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία, Μέγα Απόδειπνο καί την Παρασκευή οι Χαιρετισμοι της Παναγίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.