Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων – Η κίνηση του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ κατά το τετραήμερο θα κινηθεί ως εξής:

0 44

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ κατά το τετραήμερο θα κινηθεί ως εξής:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ κατά το τετραήμερο θα κινηθεί ως εξής:

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 το απόγευμα καί ώρα 5.00΄μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στην Ι. Μονή των Αγίων Θεοδώρων και εν συνεχεία θα ψάλει την Α΄ Στάση των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο. Τό Σάββατο 23 του μηνός το πρωΐ θα χοροστατήσει καί λειτουργήσει στην ίδια Ιερά Μονή όπου και το απόγευμα καί ώρα 5.00΄μ.μ. θα χοροστατήσει και ομιλήσει στον Εσπερινό του Σαββάτου. Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 ( Κυριακή της Ορθοδοξίας ) θα λειτουργήσει στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Το απόγευμα θα χοροστατήσει στον Εσπερινό επι τη εορτή του Ευαγγελισμού στην Ι. Μονή Αγίων Θεοδώρων. Την Δευτέρα 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος και θα προστεί της καθιερωμένης Δοξολογίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΑΣ

Ιεροκήρυκες της Ι. Μητροπόλεώς μας θα λειτουργήσουν και ομιλήσουν ως εξής:

Ο Ιεροκήρυξ Ευγένιος Θεοδοσιάδης την Κυριακή στην Ι. Μονή Αγίων Θεοδώρων. Ο Καθηγούμενος Δομέτιος Ντελλής την Κυριακή το πρωΐ στην Ι. Μονή Αγ. Τριάδος και το απόγευμα στην Ι. Μονή Αγίων Θεοδώρων. Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης την Παρασκευή το απόγευμα στην Ι. Μονή Αγίων Θεοδώρων και την Κυριακή στην Ι. Μονή Σιαμάδων καί ο Αρχιμ. Γεράσιμος Μπαλλής την Κυριακή στην Ι. Μονή Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κλεινού και τη Δευτέρα ( του Ευαγγελισμού) στον Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του χωριού Σταγιάδες.

ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ

Κατά την περίοδο της Μεγ. Τασσαρακοστής τελούνται κατά το πρόγραμμα Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία, Μέγα Απόδειπνο καί την Παρασκευή οι Χαιρετισμοι της Παναγίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.