Η Ζαχαρούλα Γιαβρούτα – Λούδα για την επίσκεψη Ρώσων δημοσιογράφων σε οινοποιεία της περιοχής

Πληροφορήθηκα σήμερα από τα τοπικά μέσα πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας,

0 113

Πληροφορήθηκα σήμερα από τα τοπικά μέσα πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας,

Πληροφορήθηκα σήμερα από τα τοπικά μέσα πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας,  μέσω του εντεταλμένου συμβούλου της κ. Ιωάννη Μπουτίνα, με τους Ρώσους δημοσιογράφους που ήταν στην Καλαμπάκα, επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων και οινοποιεία της περιοχής.

Από τις φωτογραφίες που είδα δεν προέκυπτε από πουθενά ότι επισκέφτηκαν οινοποιεία, αλλά ένα συγκεκριμένο οινοποιείο- με το οποίο να σημειωθεί ότι διατηρούμε οικογενειακές σχέσεις και ουδόλως ευθύνεται για οτιδήποτε- κι έτσι επικοινώνησα τηλεφωνικά με τους ιδιοκτήτες των άλλων δύο οινοποιείων της ευρύτερης περιοχής –εκτός από το δικό μας- κ. Τσιλιλή και κ. Λιάκου και τους ρώτησα αν πήγανε στις επιχειρήσεις τους.

Η απάντηση που πήρα από τον κ. Τσιλιλή ήταν αρνητική και η κ. Λιάκου με ενημέρωσε πως η ίδια είχε προσκαλέσει τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους και πως η συνάντηση δεν έγινε παρουσία του κ. Μπουτίνα γι αυτό και η απουσία φωτογραφιών.

Οπότε όπως αντιλαμβάνομαι εκ παραδρομής γράφτηκε κάτι λάθος και για να είμαστε σωστοί να ενημερώσουμε τον κόσμο της περιοχής πως ο κ. Μπουτίνας με τη Ρωσική αποστολή επισκέφτηκαν μόνο ένα οινοποιείο.

Το οποίο εμένα προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου γιατί δεν περιμένω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας να μου ανοίξει ούτε την αγορά της Ρωσίας, ούτε καμία άλλη αγορά, βλέπε Prowein, έκθεση στη Βαρσοβία κλπ κλπ.

Άλλωστε φαντάζομαι πως ο κ. Μπουτίνας επέλεξε να μην επισκεφτεί το οινοποιείο Κωνσταντίνου Λούδα για λόγους πολιτικής ορθότητας.

Μη τυχόν και του πουν ότι στηρίζει το οινοποιείο του χωριού του. Και είναι απόλυτα κατανοητό. Αλλά όχι κι επισκεφτήκαμε οινοποιεία της περιοχής. Υπερβολικό! Τέσσερις επιχειρήσεις είμαστε και μιλάμε μεταξύ μας.

Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα

Συνιδιοκτήτρια οινοποιείου

Διάβα

Καλαμπάκα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.