Η Χρυσή Αυγή Τρικάλων για την καταγγελία της Λαικής Συσπείρωσης Καλαμπάκας

Είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο, στις δύσκολες μέρες που περνάμε, να διαπιστώνει κανείς την ύπαρξη της πολιτικής γραφικότητας.

0 249

Είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο, στις δύσκολες μέρες που περνάμε, να διαπιστώνει κανείς την ύπαρξη της πολιτικής γραφικότητας.

Είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο, στις δύσκολες μέρες που περνάμε, να διαπιστώνει κανείς την ύπαρξη της πολιτικής γραφικότητας. 

Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον, να διαπιστώνει κανείς, πως για κάποιους ο χρόνος σταμάτησε κάπου μεταξύ 19ου και 20αιώνα. Με αφορμή λοιπόν την “καταγγελία” της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Καλαμπάκας, (“ωραίο” όνομα, “μυρίζει” Σταλινική Σοβιετική Ένωση) θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής:

1) Δεν προκαλούν καμιά εντύπωση οι κραυγές των πολιτικών απολιθωμάτων του ΚΚΕ. Και φυσικά δεν φοβίζουν και κανέναν. Αντίθετα προκαλούν τον γέλωτα. Η έννοια του πολιτικού αυτοπροσδιορισμού των ανθρώπων, η έννοια της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και των απόψεων, το δικαίωμα που δίνει το Σύνταγμα στους Έλληνες, να σκέπτονται και να εκφράζονται ελεύθερα, όλα αυτά δεν υπάρχουν για τους Σταλινικούς. Αυτά που υπάρχουν, είναι οι ύβρεις, οι συκοφαντίες, η προτροπή για “απομόνωση” (σε κανένα γκούλαγκ ίσως. Ξέρουν από αυτά οι Σταλινικοί), και άλλα παρόμοια.

2) “Χαλαρούς” πάντως τους βλέπουμε τους σταλινικούς της Καλαμπάκας. Θα μπορούσαν να προτείνουν να γίνει έλεγχος πολιτικών φρονημάτων σε όλους τους δημότες, και όσοι είναι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να πάψει ο δήμος να τους μαζεύει τα σκουπίδια, να τους κόψει το νερό, να βγάλει τον φωτισμό από την γειτονιά τους, να μην τους εξυπηρετούν στα ΚΕΠ, και αν δεν “συνετιστούν”, τότε να προτείνουν την λήψη πιο “δραστικών μέτρων”.

3) Όχι ότι θα το καταλάβουν, αλλά απλά το αναφέρουμε. Οι δημότες της κάθε πόλης, έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους δημόσια, ασχέτως ποια είναι η ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση. Όταν το καταλάβουν αυτό οι σταλινικοί (κάτι που θα αργήσει να συμβεί, και μάλλον δεν θα συμβεί ποτέ), τότε θα έχουν κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τον πολιτικό πολιτισμό.

4) Εμείς, οι “κακοί” και “φασίστες” προτείνουμε για το θέμα που προέκυψε σχετικά με την δημιουργία Κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών και προσφύγων στην Καλαμπάκα, την διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος, για να αποφασίσει η τοπική κοινωνία αν θέλει, η όχι, να συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτή είναι η “εγκληματική” και εξόχως “ναζιστική” πρότασή μας. Περιμένουμε από τους σταλινικούς να ακούσουμε ποια είναι η δική τους “πλέρια δημοκρατική” πρόταση.

Κλείνοντας θυμηθήκαμε μια παροιμία: “Οι άδειοι ντενεκέδες κάνουν τον πιο μεγάλο θόρυβο”. Ας μελετήσουν οι σταλινικοί την παροιμία αυτή. Ίσως τους βοηθήσει σε πολλά.

Από το γραφείο τύπου της Τ.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.