Η τροχαία ψάχνει τα οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ

Με σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη το οποίο κοινοποιήθηκε πρόσφατα σε αρμόδια γραφεία ζητείται από την Τροχαία να εντατικοποιήσει από εδώ και στο εξής ακόμα περισσότερο τους ελέγχους ΚΤΕΟ.

0 210

Με σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη το οποίο κοινοποιήθηκε πρόσφατα σε αρμόδια γραφεία ζητείται από την Τροχαία να εντατικοποιήσει από εδώ και στο εξής ακόμα περισσότερο τους ελέγχους ΚΤΕΟ. Με σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη το οποίο κοινοποιήθηκε πρόσφατα σε αρμόδια γραφεία ζητείται από την Τροχαία να εντατικοποιήσει από εδώ και στο εξής ακόμα περισσότερο τους ελέγχους ΚΤΕΟ.  Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι έλεγχοι ήταν λιγότεροι το 2009 από ότι το 2008 και αυτό οδήγησε σε τεράστια πτώση των εσόδων που σύμφωνα με καταγγελίες του πανελληνίου συνδέσμου ιδιωτικών ΚΤΕΟ ισοδυναμεί με 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ελέω οικονομικής κρίσης τα ταμεία του κράτους πρέπει με κάθε τρόπο να γεμίσουν και γι’ αυτό το λόγο το αρμόδιο Υπουργείο έδωσε τη συγκεκριμένη εντολή.
Να θυμίσουμε ότι, στην περίπτωση που ένα όχημα δεν διαθέτει χαρτί ΚΤΕΟ τότε η Τροχαία “κόβει” κλήση που φτάνει τα 400 ευρώ. Για όσους δε γνωρίζουν πότε πρέπει να περάσουν ΚΤΕΟ να σημειώσουμε ότι, τα καινούρια αυτοκίνητα περνούν μετά από 4 χρόνια από την ημερομηνία 1ης άδειας και από εκεί και πέρα, κάθε δύο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.