Η Σοφία Σακοράφα στα Τρίκαλα την Τετάρτη και Πέμπτη 10 και 11 Μαΐου

0 736

Η αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη», Σοφία Σακοράφα θα επισκεφθεί τα Τρίκαλα την επόμενη Τετάρτη  10 Μαΐου.

Στις 6 το απόγευμα η Σοφία Σακοράφα θα περιοδεύσει με κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών και στελεχών στο κέντρο της πόλης, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κεντρικό περίπτερο του ΜέΡΑ 25 στην πλατεία Μακαρίου (πλατεία Παλαιού Δεσποτικού), όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει από κοντά με μέλη και φίλους του κόμματος αλλά και για να παρακολουθήσουν εκεί την τηλεμαχία μεταξύ των αρχηγών των έξι κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Το επόμενο πρωί στις 11 Μαΐου και στις 9:30 θα επισκεφθεί τις κοινωνικές δομές του Δήμου Τρικκαίων στο κτίριο της οδού Ομήρου 6, όπου και θα συναντήσει τους εργαζόμενους των δομών και τη δημοτική αρχή και θα συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα στην αντιμετώπιση της φτώχειας, που χτυπά μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Στις 12 το μεσημέρι και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων μαζί με  το Γιάνη Βαρουφάκη θα παραχωρήσουν εφ` όλης της ύλης συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. και θα παρουσιάσουν τις υποψήφιες και τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος για την Π.Ε. Τρικάλων.

Η συνέντευξη θα είναι ανοικτή για όποιον και όποια θελήσει να την παρακολουθήσει.

 

ΜέΡΑ 25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.