Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων και η Act4V – Εν Δράση ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

0 83

Ο Οκτώβριος είναι καθιερωμένος παγκοσμίως ως Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού και σε αυτό το πλαίσιο, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του Πανελλήνιου Εθελοντικού Οργανισμού Act4V – Εν Δράση. Σκοπός είναι η ενίσχυση του μηνύματος για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, που αφορά κάθε γυναίκα και κάθε οικογένεια.

Ο Διευθυντής Χρήστος Τρικάλης και οι συνεργάτριές του στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων και η Πρόεδρος του οργανισμου κα Άννα Μπέλτσιου αναγνωρίζοντας τον κοινωνικό της ρόλο, αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια. Η κίνηση αυτή υπογραμμίζει ότι η εκπαιδευτική κοινότητα είναι παρούσα και ενεργή στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την υγεία και την κοινωνική ευημερία.

Η έμπρακτη αυτή στήριξη θα εκφραστεί με τη μαζική συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας στην κεντρική, ανοιχτή εκδήλωση της Act4V-Εν Δράση. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, στις 6:00 το απόγευμα, στον Μύλο Ματσόπουλου, και αποτελεί μια ευκαιρία για κάθε πολίτη να ενημερωθεί και να γίνει μέρος της αλυσίδας της πρόληψης που προστατεύει τη ζωή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr