Η Πηνελόπη Μαγκούρα με όραμα για ένα καλύτερο Δήμο Μετεώρων

0 324

Η Πηνελόπη Μαγκούρα μια νέα, ταλαντούχα και δυναμική δικηγόρος φέρνει μια ανανεωτική προοπτική στην τοπική πολιτική.

Με νομικό υπόβαθρο και σπουδές σε πανεπιστήμια της Κύπρου και της Γαλλίας, η Πηνελόπη έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία εργαζόμενη στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της, ενώ η συμμετοχή της σε διάφορα σεμινάρια και συνέδρια για ποικίλα νομικά θέματα, αποδεικνύει ότι είναι ικανή συνεργάτης και ηγέτης.

Η Πηνελόπη είναι ένθερμη υποστηρικτής της αλλαγής στο Δήμο Μετεώρων. Ως μέλος της «Δύναμης Ευθύνης», ομάδας του Λευτέρη Αβραμόπουλου, έχει δεσμευτεί να εργαστεί για να δημιουργήσει έναν δήμο ζωντανό, ακμάζοντα και αυτάρκη. Το όραμά της επικεντρώνεται στη διασφάλιση ότι ο δήμος Μετεώρων θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της οικονομικής ανάπτυξης, των πολιτιστικών εκδηλώσεων και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Οι προηγούμενες εμπειρίες της ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Μετεώρων Λιθόπολις», καθώς και ως μέλος του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων, της παρείχαν μια βαθιά κατανόηση των θεμάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μετεώρων. Ως αποτέλεσμα, έχει δεσμευτεί να οικοδομήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους πολίτες του Δήμου.

Η Πηνελόπη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, όχι άγνωστη στην τοπική πολιτική. Υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και απίστευτα κοντά στη νίκη, υπολειπόμενη μόλις λίγες ψήφους. Γεγονός που δεν την αποθάρρυνε από τη δέσμευσή της να κάνει πραγματική διαφορά. Αντιθέτως, ενίσχυσε την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για να κερδίσει την υποστήριξη που χρειάζεται για να φέρει πραγματική αλλαγή στον Δήμο Μετεώρων.

Η Πηνελόπη Μαγκούρα είναι αποφασισμένη να αφήσει το στίγμα της στην πολιτική σκηνή της Καλαμπάκας και είναι ακλόνητη στη δέσμευσή της να το πράξει. Με τη νεανική της ενέργεια και την αφοσίωσή της, είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να φέρει στο τραπέζι νέες ιδέες και στρατηγικές που θα κάνουν τη διαφορά στο Δήμο Μετεώρων.

 

Πηνελόπη Μαγκούρα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr