Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας

Στην Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης του Δήμου Λαρισαίων,

0 42

Στην Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης του Δήμου Λαρισαίων,

Στην Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης του Δήμου Λαρισαίων, από 29 Μαρτίου έως 6 Απριλίου συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Για 13η χρονιά η μακροβιότερη έκθεση της Θεσσαλίας μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού, η οποία παρουσίασε αισθητή αύξηση εκθετών και επισκεπτών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, πραγματοποιηθήκαν παρουσία εκπροσώπων φορέων, επιχειρηματιών, επαγγελματιών διαφόρων κλάδων, επισκεπτών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Δυναμικοί κλάδοι επιχειρήσεων εκπροσωπήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ η πολυθεματικότητα που δημιούργησαν, έδωσαν την δυνατότητα για έντονη παρουσία και προβολή με ότι αυτό συνεπάγεται για τον πλούτο των προϊόντων τους.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης δόθηκε η δυνατότητα σε Θεσσαλούς επαγγελματίες του επιχειρηματικού – τουριστικού κλάδου να έρθουν σε επαφή με εμπορικούς επισκέπτες για την ανάπτυξη συνεργασιών, ενώ δόθηκε και η δυνατότητα μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους, να συσπειρωθούν, ώστε να γίνει κατανοητό ότι ένας υγιής ανταγωνισμός είναι προς όφελος όλων.

Τα απολογιστικά στοιχεία της Έκθεσης υπήρξαν ενθαρρυντικά για την επίτευξη των ζητούμενων στόχων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.