Η ομιλία του Γιάννη Μπουτίνα στην Γενική Συνέλευση του ΑΣ Μετέωρα

Διάβαστε την ομιλία του προέδρου του Α.Σ Μετέωρα κ. Γιάννη Μπουτίνα, όπως ο ίδιος έκανε στην Γενική Συνέλευση της Κυριακής 5 Ιουνίου.

0 198

Διάβαστε την ομιλία του προέδρου του Α.Σ Μετέωρα κ. Γιάννη Μπουτίνα, όπως ο ίδιος έκανε στην Γενική Συνέλευση της Κυριακής 5 Ιουνίου.

Διάβαστε παρακάτω την ομιλία του προέδρου του Α.Σ Μετέωρα κ. Γιάννη Μπουτίνα, όπως ο ίδιος έκανε στην Γενική Συνέλευση της Κυριακής 5 Ιουνίου.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζω και γω με τη σειρά μου στην τακτική γενική συνέλευση του ιστορικού μας σωματείου

Πριν ξεκινήσω θέλω να συγχαρούμε όλοι μαζί την ανδρική ομάδα μπάσκετ για την δεύτερη συνεχή άνοδο της στην Α1 ΕΣΚΑΘ και την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου για την παραμονή της στην Β΄ Εθνική .

Κάθε χρόνο λέμε τι κάναμε και τι πετύχαμε και κάθε χρόνο είναι τόσα πολλά ,τόσα πολλά που τα κάναμε και κάνουμε χωρίς ιδιοτέλεια και χωρίς την στοιχειώδη αναγνώριση ορισμένες φορές .

Όλα αυτά τα χρόνια ,πετύχαμε πάρα πολλά και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς ,εκτός μερικών κακόπιστων ατόμων ,που για μένα δεν αγαπούν την ομάδα.

Ιδρύσαμε την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου από το μηδέν κυριολεκτικά και την διατηρήσαμε στην Β΄Εθνική .

Γευτήκαμε μαζί και πρωταθλήματα και κύπελλα και ανόδους με την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου .

Πετύχαμε με συνεχείς πιέσεις στην Δημοτική αρχή να γίνουν νέα γήπεδα ,νέοι χώροι ,ανακαίνιση των αποδυτηρίων και λειτουργικές αναβαθμίσεις των χώρων κάτω από τις κερκίδες . Επίσης με δικές μας παρεμβάσεις και πιέσεις κάναμε ένα πραγματικό στολίδι το κλειστό γυμναστήριο εφάμιλλο των κλειστών ανώτερων κατηγοριών .

Ιδρύσαμε δεύτερη ομάδα ποδοσφαίρου που θα αποτελεί την δεξαμενή παικτών από τα τμήματα υποδομών στην ανδρική ομάδα.

Αυξάνουμε κάθε χρόνο τον αριθμό των παιδιών στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου και μ αυτά κάνουμε όλο και πιο αισθητή την παρουσία μας σε όλα τη χώρα και στο εξωτερικό με αυτά .

Αναδείξαμε ποδοσφαιριστές ,όπως Γκατζολάρι ,αδερφούς Αλμπάνη και πολλούς άλλους και δω θα μου επιτρέψετε να μην δεχθώ την κριτική ότι δεν βγήκαν παίκτες από τα Μετέωρα.

 

Κάναμε θεσμό για την πόλη ένα τουρνουά που φέρνει κάθε καλοκαίρι πάνω από 1500 άτομα για 2 και πλέον χρόνια .

Ανοίξαμε ένα κεφάλαιο συνεργασίας και είναι έτοιμο για την συνέχιση του με τα τμήματα υποδομής της Liverpool .

Φέραμε κάτω από την ομπρέλλα του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ μπάσκετ και βόλεϊ με την μορφή συνεργασίας .

Σε δυο συνεχόμενες χρονιές ανεβάσαμε την ανδρική ομάδα μπάσκετ στην Α1 ΕΣΚΑΘ .

Βρεθήκαμε μπροστάρηδες και στηρίζουμε ακόμη την ίδρυση του συλλόγου παλαιμάχων ,σημείο κλειδί για την διατηρησιμότητα της ιστορίας και των μνημών ενός συλλόγου .

Χτίσαμε ομάδες βόλεϊ σε όλες  τις κατηγορίες ακόμη και ανδρική ομάδα .

Αναπτύξαμε πλούσιο κοινωνικό έργο με την τράπεζα αίματος και την συμμετοχή μας σε πολλές διοργανώσεις όπως 3χ3 street basket,ποδηλατικός γύρος ,πορείες και συναυλίες κατά των ναρκωτικών και άλλες εκδηλώσεις.

Φίλες και φίλοι ,καταφέραμε να μαζέψουμε πάνω από 400 αθλητές στην αγκαλιά του συλλόγου.

Σε μια πόλη 10000 κατοίκων .

Ανέφερα πριν ότι κάνουμε το κάνουμε χωρίς ιδιοτέλεια γιατί ,ιδιαίτερα τελευταία δέχτηκα πολύ λάσπη και αμφισβήτηση σε ότι νέο κάναμε .Σε ότι νέο και πρωτοπόρο κάναμε πάντα υπήρχαν οι γνωστοί άγνωστοι λασπολόγοι που το σκοπό της δραστηριότητας την τοποθετούσαν σε ιδίον όφελος του πατέρα μου και εμού προσωπικά και όχι της ομάδας και του συλλόγου .

Όλα αυτά όμως δεν τα κάναμε για εμας , δεν τα κάναμε για να καρπωθούμε κάτι ,αλλά για την ανεξάντλητη αγάπη για το σύλλογο .

Σχεδόν με όλους τους συνεργάτες μου είμαστε πάνω από 10 χρόνια στο σύλλογο .

Εγώ προσωπικά ήρθα σ αυτή τη μεγάλη οικογένεια μετά από την παρότρυνση του φίλου Κώστα Φαμίση .Τον ευχαριστώ γιατί μ έσπρωξε ν αγαπήσω τόσο πολύ το σύλλογο και να κάνω καλούς φίλους αλλά και να σταθώ δίπλα σε ανθρώπους με μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία .

Μέσα απ αυτή την αγάπη προσπάθησα ο σύλλογος να χει μια τεράστια αίγλη αλλά και μια αξιότιμη συνέχεια στην ιστορία.

Όμως φίλες και φίλοι τα 12 χρόνια ενασχόλησης είναι πολλά και εξουθενωτικά .Προσωπικά νιώθω , πως έχω κουραστεί  και κουράσει . Με τους συνεργάτες μου αφιερώνουμε κάθε ημέρα πολύ χρόνο ,αφήνοντας πίσω προσωπική και επαγγελματική  ενασχόληση .Οι ιδέες μας και οι πράξεις μας θεωρώ ότι έχουν κουράσει όλα αυτά τα χρόνια και πρέπει να έρθουν νέες ιδέες ,ξεκούραστα μυαλά ,με περισσότερη ενέργεια .

Από την πλευρά μου τονίζω πως δεν έχω άλλα ψυχικά και οικονομικά αποθέματα και πως αν συνεχίσω δεν θα μπορέσω να προσδώσω αυτή την αίγλη των τελευταίων ετών στο σύλλογο .Θεωρώ πως είναι καλό και έντιμο ο κάθε παράγοντας να φεύγει όταν πρέπει και να φεύγει με αξιοπρέπεια . Να τονίσω και να ξεκαθαρίσω κάτι όμως , θα είμαι πιο κοντά από τον καθένα στο σύλλογο σε όποιο πόστο μου ζητηθεί και θα βοηθώ ,γιατί η αγάπη γι αυτή την  ομάδα ,για αυτό το ιστορικό σωματείο είναι ανεξάντλητη και είμαι περήφανος που είχα άξιους προκατόχους που έμαθα πολλά δίπλα τους .

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου ,παλιούς και νέους ,να τους τονίσω ότι έμαθα πολλά κι απ αυτούς αλλά βασικότερα έκανα καλούς φίλους μέσα σ αυτούς ,να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου για την στήριξη στο πρόσωπο μου ,να ευχαριστήσω όλες τις δημοτικές αρχές με τις οποίες συνεργάστηκα και να τονίσω για μια ακόμη φορά πως αυτός ο σύλλογος κατάφερε να κάνει και να παραμείνει το αίμα μου κιτρινομπλέ και η καρδιά μου να χτυπά στον ρυθμό του ύμνου του συλλόγου.

Σας ευχαριστώ όλους .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.