Η ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. – Δείτε τα 24 Σωματεία του Ν. Τρικάλων

0 570

Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. είναι πλέον η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα. Επίσης από την Καλαμπάκα – σύμφωνα με τα στοιχεία – είναι άλλοι τρεις σύλλογοι ολοκληρωμένα εγγεγραμμένοι στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων ( 2 καράτε και 1 τραμπολίνο ) από τα 24 που ανακοινώθηκαν ενώ υπάρχουν και αιτήσεις που έχουν γίνει και  εκκρεμούν!

Όσον αφορά την ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας το θέμα έγινε γνωστό μέσα από το facebook της Λέσχης.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

Ολοκληρώθηκε η εγγραφή της ΜΟ.ΛΕ.Κ στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.

Είναι το 1ο Αθλητικό Σωματείο που ολοκλήρωσε την εγγραφή του σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων αλλά και Περιφέρειας Θεσσαλίας και έχει σαν κλάδο άθλησης την Μοτοσυκλέτα . Επίσης είναι το 7ο σε πανελλήνιο επίπεδο σε σύνολο 100 (περίπου) που ανήκουν στο δυναμικό της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση που θέλει την ΜΟ.ΛΕ.Κ να πρωτοστατεί στην Ελληνική –και όχι μόνο- Αγωνιστική Μοτοσυκλέτα , έτσι και τώρα ακολουθώντας τις επιταγές της Γ.Γ.Α πραγματοποίησε όλες τις ενέργειες που απαιτούνταν για την εγγραφή αυτή ,ώστε να είναι ΝΟΜΙΜΗ και τακτοποιημένη σαν Σωματείο λαμβάνοντας παράλληλα και όλα τα οφέλη που απορρέουν από την κίνηση αυτή.

Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ…..

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.