Η ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας διοργανώνει την 4η “Παπιοβόλτα”

0 610

Κυριακή 19 Ιουνίου

Αναχώρηση 09:30 π.μ. από τα γραφεία της Λέσχης

Για 4η χρόνια ταξιδεύουμε με παπάκια σε μία διαδρομή 240 Km διασχίζοντας 3 Νομούς, Τρικάλων, Γρεβενών & Ιωαννίνων, με μαγευτικά τοπία στα βουνά της Πίνδου. Φράγματα, Τοξωτά Πέτρινα Γεφύρια, Φαράγγια, Λίμνες, Παραδοσιακά Χωριά και φυσικά τον εθνικό δρυμό ¨βάλια κάλντα¨, είναι μερικά από αυτά που θα συναντήσουμε στην διαδρομή.

Πιο Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: Καλαμπάκα – Άγιοι Θεόδωροι Γρεβενών – Σ.Ε.Α. STRATA Γρεβενά – Ζιάκας – Σπήλαιο φαράγγι Πορτίτσας – Περιβόλι – Βοβούσα Ιωαννίνων– Τεχνητή λίμνη Αωού (Μετσόβου) – Μηλιά Μετσόβου –Κρανιά Γρεβενών- Κορυδαλλός – Καλαμπάκα και είναι περίπου 5 ώρες και 30 λεπτά οδήγηση.

Στην παπιοβόλτα είναι ευπρόσδεκτοι και όσοι διαθέτουν μοτοσυκλέτα μεγαλύτερου κυβισμού αλλά πρέπει να είναι διατεθειμένοι να ρίξουν την ταχύτητα τους χαμηλά για να μπορούμε να ταξιδεύουμε όλοι μαζί σαν παρέα.

– Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην βόλτα πρέπει να ΔΗΛΩΣΟΥΝ την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ .. Η δήλωση συμμέτοχης μπορεί να γίνει :

1) Αυτοπροσώπως την Τρίτη 8/6 & 14/6 στα Γραφεία της Λέσχης, από τις 21:00 έως τις 23:00

2) Τηλεφωνικά στο 6947990803 Σταύρος & 6948074634 Βασίλης (Απογευματινές ώρες).
*** Κατά προτίμηση , επιθυμούμε οι δηλώσεις να γίνουν αυτοπρόσωπος ώστε να δοθούν και οι απαραίτητες οδηγίες – διευκρινήσεις για την προετοιμασία καθώς και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε ***

– Η μοτοσυκλέτα να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όσον αφορά την λειτουργία της και με γεμάτο ντεπόζιτο και φυσικά να έχετε μαζί σας όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα (Άδεια Κυκλοφ., ΚΤΕΟ, Ασφάλεια, Δίπλωμα Οδηγ.)

– Η ώρα συνάντησης είναι στις 09:00 π.μ , στα γραφεία της Λέσχης , και Η ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ είναι στις 09:30 π.μ. . Η ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

– Όλοι οι συμμετέχοντες να φροντίσουν να έχουν κατάλληλη ένδυση για την προστασία τους από το κρύο μιας και θα κινηθούμε σε υψόμετρο για αρκετά μεγάλο κομμάτι της διαδρομής . Εξυπακούεται η χρήση προστατευτικού κράνους.

– Οι στάσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι: 1) στο Σ.Ε.Α. STRATA στα Γρεβενά για ξεκούραση και βενζίνη 63ο Km, 2) Τοξωτό γεφύρι και φαράγγι της Πορτίτσας για φωτογραφίες, 3) Βοβούσα Ιωαννίνων για καφέ, 4) Τεχνητή λίμνη Αωού (Μετσόβου) για φωτογραφίες, 5) Κρανιά Γρεβενών για φαγητό και βενζίνη 182ο Km.

Για το φαγητό θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας ώστε να γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με το κατάστημα που θα πραγματοποιηθεί ώστε να μην υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση.

– Μαζί μας θα υπάρχει όχημα συνοδείας (Κλούβα) το οποίο θα μας ακολουθεί σε όλη την διάρκεια της διαδρομής , οπότε οποίος επιθυμεί θα μπορέσει να αποθηκεύσει εκεί ότι αντικείμενα πιστεύει ότι θα του είναι χρήσιμα.

– Επειδή η διαδρομή είναι αρκετά χλμ. και τα πρατήρια βενζίνης λιγοστά ο κάθε συμμετέχοντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ θα πρέπει να εφοδιαστεί τουλάχιστον με ένα μπιτονάκι καυσίμου που θα το έχει μαζί του το πρωί για να τακτοποιηθεί στο όχημα συνοδείας .

Σας περιμένουμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ να απολαύσουμε ένα πανέμορφο ταξίδι και να αποδείξουμε -για ακόμη μια φορά – ότι σημασία δεν έχει το τι μοτοσυκλέτα οδηγούμε αλλά η όρεξη και η αγάπη για οδήγηση και η “περιπέτεια” που , μόνο αυτή , μπορεί να προφέρει.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.