Η μικρή Πηνελόπη – Μαρία από την Κρήνη χρειάζεται τη βοήθεια μας

0 747

Η νοσηλεία και η θερααπεία της 7χρονης Πηνελόπης – Μαρίας Τσουμάνη συνεχίζεται. Το κοριτσάκι όπως είναι γνωστό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Οι γονείς της μικρής Γιάννης Τσουμάνης από την Κρήνη Τρικάλων και της Μαρίας Μπαμπαλέτσου απευθύνουν έκκληση σε όλους μας να γίνουμε εθελοντές – δότες μυελού των οστών και να σπεύσουμε με όλη την καλή θέληση και διάθεση να διενεργήσουμε το τεστ συμβατότητας δοτών.

Οφείλουμε όλοι μας να βοηθήσουμε προκειμένου η μικρή Πηνελόπη – Μαρία να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες όσοι μπορούν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6972657211 και να μιλήσουν με τον πατέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ότι μπορεί να χαρίσει ζωή σε έναν ασθενή με λευχαιμία δίνοντας αίμα, απλά και ανώδυνα – χωρίς χειρουργείο όπως λανθασμένα πιστεύουν πολλοί και να εγγραφεί ως δότης μυελού των οστών, δίνοντας απλά σάλιο. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι η κοινή καταγωγή αυξάνει την πιθανότητα να βρεθεί ένας συμβατός δότης!

krinitrikalon.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.