Η Λώρεν Κασσοπούλου στο τιμόνι του ΚΙΝ.ΑΛ Τρικάλων

0 382

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε το περασμένο Σάββατο, στη Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής με τον γραμματέα Γιώργο Μανώλη να παραδίδει τα ηνία στο παλαίμαχο στέλεχος, Λώρεν Κασσοπούλου.

Η διαδικασία ανασυγκρότησης του οργάνου έγινε διαδικτυακά παρουσία του γραμματέα του Κινήματος Μανώλη Χριστοδουλάκη. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «στα πλαίσια αναδιοργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής Τρικάλων ορίστηκε προσωρινή Ν.Ε. μετά την παραίτηση του γραμματέα σ. Γιώργου Μανώλη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Δυστυχώς η πανδημία δεν άφησε ανεπηρέαστη την λειτουργία των κομμάτων.

Η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέων Ν.Ε. στο Κίνημα Αλλαγής την περασμένη άνοιξη, που έληξε η θητεία τους, δεν κατέστη δυνατή λόγω των επιπτώσεων του κορωνοιού και γι αυτό ορίζεται προσωρινή ΝΕ έως ότου επιτρέψουν οι συνθήκες για την εκλογή νέας .

Η νέα Ν.Ε. συγκροτήθηκε διαδικτυακά το Σάββατο το απόγευμα παρουσία του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη και του μέλους του τομέα οργανωτικού Γιώργου Τσούμα.

Αποτελείται από στελέχη με αναφορά σε όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους καθώς επίσης και με σαφές στίγμα ανανέωσης και σύνθεσης όλων των απόψεων κάτι που εγγυάται την επιτυχή προσπάθεια ανασύνταξης της παράταξης στον Νομό».

Σε δήλωση της, η νέα γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής κα. Λώρεν Κασσοπούλου υπογράμμισε ότι «σε μια δύσκολη συγκυρία για τους πολίτες , σε μια πολιτική σκηνή που η ΝΔ χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας πάει από παλινωδία σε παλινωδία, ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση είναι ανίκανος να αντιμετωπίσει την κυβέρνηση, προσκολλημένος σε ιδεοληψίες και αγκυλώσεις του παρελθόντος , αδυνατεί να αντιληφθεί τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, θεωρούμε ότι έχουμε ευθύνη ως πολιτικός χώρος , ακόμα περισσότερο τώρα, να συμβάλλουμε στην ανάδειξη των προβλημάτων που πλήττουν πολίτες και επιχειρήσεις, καταθέτοντας τις προτάσεις μας και τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος Αλλαγής».

Και τόνισε «προς αυτή την κατεύθυνση ανασυντάσσουμε τις δυνάμεις μας , συμμετέχοντας παλιά και νέα στελέχη στην νέα Ν.Ε. και μαζί με τα μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ , του Κινήματος Αλλαγής , ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στο ρόλο μας και να φανούμε χρήσιμοι στους πολίτες.

Επίσης, έχουμε χρέος απέναντι στην παράταξη μας να την υπερασπιστούμε από τις επιθέσεις που δέχεται από δεξιά κι αριστερά εδώ και μια δεκαετία. Ακόμα και σήμερα οι ιδέες μας, οι προτάσεις μας και το στελεχιακό μας δυναμικό αποτελεί ιδιαίτερο πλούτο, που και η ΝΔ αλλά και ΣΥΡΙΖΑ εναγωνίως επιδιώκουν να καπηλευτούν η να προσεταιριστούν. Είμαστε αποφασισμένοι αυτό τον πλούτο να τον περιφρουρήσουμε».

Η σύνθεση της νέας Ν.Ε

Κασσοπούλου Λώρεν Γραμματέας Βαβύλης Στέφανος Υπεύθυνος Δικτύου Νεολαίας Βαίου Μαρία Τομέας Ισότητας – Πολιτισμού – Τομέας Τουρισμού Ζαιράκης Δημητρης Τομέας Αθλητισμού Ζήρας Αχιλλέας Τομέας Πολιτικής Προστασίας Ηλιαδης Γιώργος Τομέας Επικοινωνίας (κοινωνικά Δίκτυα) Μακρής Γιώργος Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης Μανώλης Γιώργος Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Τομέας Μετανάστευσης Μαρολαχάκης Μάριος Τομέας Παιδείας Μερεντίτης Αρης Τομέας Δικαιοσύνης – Θεσμών – Δημόσιας Διοίκησης Μπάκος Γιώργος Τομέας Υγείας Μπαρούτας Βασίλης Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης Παπαευθυμίου Βασίλης Τομέας Ευρωπαϊκών Θεμάτων Παπαευθυμίου Κων/νος Τομέας Ανάπτυξης –Επενδύσεων και Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας Τραγάνης Σταύρος Τομέας Οικονομομικών – Τομέας Οργανωτικού Τριγώνης Γιάννης Τομέας Δημόσιων Υποδομών Τρίμμης Νίκος Τομέας Ενέργειας – Περιβάλλοντος Τσιάνας Βασίλης Τομέας Αυτοδιοίκησης Χαχάμης Θωμάς Τομέας Εργασίας – Συνδικαλιστικού

tv10.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.