Η Λίλα Μπαντέκα – Νάνη πρόεδρος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

0 918

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε σήμερα η συνεδρίαση της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε καθώς στα θέματα ήταν και η εκλογή νέου μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.

Η κα Λίλα Μπαντέκα Νάνη μετά από την σχετική διαδικασία είναι και η νέα πρόεδρος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε καλύπτοντας την θέση που έμεινε κενή μετά τον θάνατο του Χρήστου Σινάνη

Τα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα ήταν:

 

  1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1-1-2020 έως 31-12-2020 μετά των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.
  2. Απόφαση περί απαλλαγής ή όχι των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης του 2020.
  3. Έγκριση αμοιβών των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση του έτους 2021.
  4. Απόφαση περί ορισμού τακτικών και αναπληρωματικών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση του 2021 καθώς και της αμοιβής αυτών.
  5. Περί επαναφοράς του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας στην πρωθύστερη κατάσταση, λόγω μη πραγματοποίησης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και Τροποποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας , Κεφάλαιο Β, του Άρθρου 7.
  6. Εκλογή νέου μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο τηςEταιρείας.
  7. Περί επικύρωσης αποφάσεων:

α) του ΔΣ της (8-1-2021)-(θ.1ο) “Περί αντικατάστασης του εκπροσώπου του Δήμου Φαρκαδόνας      στο Διοικητικό Συμβούλιο της “ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ”, και Συγκρότηση σε Σώμα των μελών του Δ.Σ.”

β) της ΕΔΠ/CLLD/LEADER της (8-1-2021)- (θ.1ο)«Περί αντικατάστασης του τακτικού μέλους -εκπροσώπου του Δήμου Φαρκαδόνας – στην ΕΔΠ/CLLD/LEADER”, κου ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Ιωάννη, από τον κο ΑΓΝΑΝΤΗ Σπυρίδωνακαι Συγκρότηση σε Σώμα των Μελών της ΕΔΠ/CLLD/LEADER»

  1. Διάφορα θέματα & ανακοινώσεις

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.