Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμπάκας συμμετείχε στην διαμαρτυρία στην γέφυρα Διάβας

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμπάκας, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, με επικεφαλής το Λεωνίδα Κεραμίδα ,

0 309

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμπάκας, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, με επικεφαλής το Λεωνίδα Κεραμίδα ,

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμπάκας, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, με επικεφαλής το Λεωνίδα Κεραμίδα ,  δημοτικό σύμβουλο, συμμετείχε στη σημερινή διαμαρτυρία για την αποκατάσταση της γέφυρας Διάβας.

Κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης έκαναν την παρακάτω δήλωση:

« Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων της Διάβας και των άλλων χωριών της περιοχής που διεκδικούν την άμεση αποκατάσταση της γέφυρας.

– Στηρίξαμε τον αγώνα τους από την πρώτη στιγμή καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή, προς τα αρμόδια Υπουργεία αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

– Ζητήσαμε άμεσα να υπάρξει αποκατάσταση της γέφυρας και ανάδειξη των αιτιών της κατάρρευσής της.

– Επίσης ζητήσαμε τον έλεγχο και την κατασκευή των αναγκαίων μέτρων συντήρησης των γεφυρών της περιοχής, τον σχεδιασμό και την κατασκευή των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων στον Πηνειό και στην περιοχή της Καλαμπάκας.

Αντί όμως για λύση του προβλήματος τόσο οι αρμόδιοι υπουργοί και παράγοντες, οι τοπικοί βουλευτές όσο και η περιφερειακή και η δημοτική αρχή «χόρτασαν» τον κόσμο με υποσχέσεις.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

Με τον αγώνα του να διεκδικήσει λύση στο πρόβλημα για την αποκατάσταση της γέφυρας αλλά και τα γενικότερα προβλήματα που ταλανίζουν την λαϊκή οικογένεια και γίνονται ακόμη μεγαλύτερα με το νέο αντιασφαλιστικό και φορομπηχτικό νομοσχέδιο ως συνέπεια εφαρμογής του 3ου μνημονίου από την κυβέρνηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.