Η κοινωνία δείχνει Θανάση Λιούτα για την επόμενη Βουλή – Video

0 680

Ένταση, παλμός, ενθουσιασμός στην κεντρική του ομιλία

Ο Θανάσης Λιούτας με όλες του τις δυνάμεις πάντα δίπλα στην κοινωνία, σε κάθε έναν συμπολίτη μας ξεχωριστά. Χρέος, ευθύνη και στόχος του..

Μια πρωτοφανής σε ένταση, πάθος, ενθουσιασμό, συγκίνηση και ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις, ομιλία πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας, Θανάσης Λιούτας.

Το απίστευτο πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε μέσα και παντού έξω, γύρω από το Πνευματικό Κέντρο, σήμανε το μήνυμα: Η κοινωνία δείχνει Θανάση Λιούτα για την επόμενη Βουλή.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ο Θανάσης Λιούτας βρέθηκε, βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην κοινωνία μας. Δίπλα σε κάθε έναν συμπολίτη μας ξεχωριστά!

Το δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα όλων, καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι οι συμπολίτες μας αναγνωρίζουν την προσπάθεια και τα αποτελέσματα που έφερε ο Θανάσης Λιούτας. Τον στηρίζουν δυνατά.

Ο Θανάσης Λιούτας στάθηκε και χαιρέτισε έναν προς έναν όλους τους συμπολίτες μας που βρέθηκαν χθες στο Πνευματικό Κέντρο. Μέσα και έξω… με μια δυνατή χειραψία… που σημαίνει επιβράβευση, που σημαίνει αμοιβαίο σεβασμό.. που δείχνει πώς πορεύονται μαζί.. για τον κοινό τους στόχο… να πηγαίνει πάντα ο τόπος και η κοινωνία μας μπροστά.

Δείτε το βίντεο από την ομιλία του Θανάση Λιούτα

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr