Η Κατερίνα Παπακώστα επισκέφθηκε το Αγιόφυλλο – “Άξιος ο Πρόεδρος, άξιοι και οι κάτοικοί του!”

0 681

Το Αγιόφυλλο επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή η Βουλευτής του Ν. Τρικάλων της Ν.Δ κα Κατερίνα Παπακώστα η οποία έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους και ξεναγήθηκε στο χωριό από τον πρόεδρο κ. Ζήση Καραγιάννη.

Η κα Παπακώστα έγραψε σχετικά στο fb:

Συνεχίζοντας τις περιοδείες με τους συνεργάτες μου στον Νομό ,  είχα την χαρά να επισκεφθώ ,για μια ακόμη φορά, δύο αγαπημένα μου χωριά το Αγιόφυλλο και την Ασπροκλησσιά!

Θα ήθελα να σταθώ , ωστόσο στην επίσκεψή μου στο Αγιόφυλλο , όπου αφού πρώτα ο Πρόεδρός του Ζήσης Καραγιάννης με ενημέρωσε ενδελεχώς για τα προβλήματα του χωριού , στη συνέχεια μαζί με κατοίκους- εθελοντές του χωριού επισκεφθήκαμε τον υπό ανακατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου , το Δημοτικό Σχολείο του χωριού, την Βιβλιοθήκη και το Μουσείο του Μορφωτικού Συλλόγου!!!

Ο Πρόεδρος μαζί με τους εθελοντές κατοίκους άλλαξαν με πολύ προσωπική εργασία την όψη του χωριού!!!

Έφτιαξαν εκεί ,που υπήρχε χαντάκι στο δρόμο ,λαχανόκηπο, έβαψαν εξωτερικά το σχολείο και τα κάγκελα , απεκατέστησαν την μισογκρεμισμένη μάντρα, έκλεισαν τις λακκούβες στους δρόμους και ανέβασαν τα φρεάτια για να μην χτυπάνε τα αυτοκίνητα , έκοψαν όλα τα χόρτα του χωριού και καθάρισαν τις χωματερές, διαμόρφωσαν χώρο για εναπόθεση αδρανών υλικών , έφτιαξαν μια πανέμορφη ξύλινη βιβλιοθήκη στο δρόμο του χωριού , όπως και ένα ξύλινο τρενάκι , για να τους θυμίζει ,ότι η ζωή είναι ένα ατελείωτο ταξίδι….

Άξιος ο Πρόεδρος, άξιοι και οι κάτοικοί του!!!

Σταγόνα στον ωκεανό θα μου πείτε…

Μπορεί ναι… Μπορεί και όχι…

Το μόνο σίγουρο είναι ,ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει σιγά σιγά σε αυτόν τον τόπο , όπως και στην νοοτροπία του κόσμου και αυτό από μόνο του δεν μπορεί παρά να είναι ελπιδοφόρο!!!

Δική μας ευθύνη ; Να στηριχθούν με κάθε τρόπο οι υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.