Η κατασκευή πίστας Motocross συζητήθηκε στην Γ.Σ της ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας

1 800

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΜΟ.ΛΕ.Κ την Τρίτη 18/2 στα γραφεία του σωματείου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:

1. Προγραμματισμός αγωνιστικού 2020

2. Ενημέρωση για τις Συναντήσεις μελών του Δ.Σ με φορείς

3. Κατασκευή Πίστας «Motocross»

4. Θέματα Μοτοσυκλετιστικού Χώρου

Τα μέλη ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Συλλόγου το έτος που πέρασε καθώς και τις προοπτικές για το νέο. Το θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον ήταν η συνάντηση με τον Δήμαρχο Μετεώρων και ο προγραμματισμός Αγωνιστικού 2020.

Στην συνάντηση του Δ.Σ με τον Δήμαρχο Μετεώρων έγινε προσπάθεια για την εύρεση χώρου για την κατασκευή Πίστας «Motocross» και κατατέθηκε πρόταση για την δημιουργία parking μοτοσυκλετών στα πλαίσια της κυκλοφοριακής μελέτης που συντάσσει ο δήμος.

Ακολούθησε συζήτηση για το προγραμματισμό αγώνων μοτοσυκλέτας στην περιοχή μας για το 2020 αλλά και ανάγνωση του συνολικού προγράμματος αγώνων της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε .

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη μας που συμμετέχουν όλο και πιο ενεργά στις δραστηριότητες του Σωματείου , στου φορείς και τους επαγγελματίες της πόλης μας που μας δίνουν την απαραίτητη στήριξη αλλά και στα τοπικά Μ.Μ.Ε που πάντα μας τιμούν με την παρουσία τους και καλύπτουν όλες τις δραστηριότητες μας .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. Πεζοδρομιάκιας λέει

    “Στην συνάντηση του Δ.Σ με τον Δήμαρχο Μετεώρων έγινε προσπάθεια για την εύρεση χώρου για την κατασκευή Πίστας «Motocross» ” Όταν τα 2\3 του δήμου είναι ενταγμένα στο δίκτυο NATURA και έχουμε και μια μεγάλη περιοχή που εποπτεύετε από το ΚΑΣ φαντάζει δύσκολο η εύρεση χώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr