Η Καλαμπάκα “βίωσε” τη Μεγάλη Εβδομάδα μέσα από μια μοναδική συναυλία με τον Θανάση Βασιλόπουλο και την Γλυκερία

0 927

Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4 Απριλίου η ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ύμνοι Μεγάλης Εβδομάδας», στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Μετεώρων, χάρισε στο κοινό μια κατανυκτική και ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά, απόλυτα εναρμονισμένη με το πνεύμα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο βιρτουόζος του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος παρουσίασε ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής με ύμνους και μελωδίες που ανέδειξαν τη μυσταγωγία και τη βαθιά συναισθηματική φόρτιση των ημερών.

Ιδιαίτερη λάμψη στην εκδήλωση προσέδωσε η παρουσία της καταξιωμένης ερμηνεύτριας Γλυκερία, η οποία με τη μοναδική της φωνή συγκίνησε το κοινό και απέσπασε θερμό χειροκρότημα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις στο πιάνο είχε ο Νίκος Πλατύραχος, ενώ επί σκηνής βρέθηκαν αξιόλογοι μουσικοί, συμβάλλοντας καθοριστικά στη δημιουργία μιας υψηλού επιπέδου μουσικής εμπειρίας.

Ξεχωριστή ήταν και η συμμετοχή της χορωδίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, υπό τη διεύθυνση της Ρένα Λιάπη, η οποία ενίσχυσε το κατανυκτικό κλίμα της βραδιάς με την παρουσία και την ερμηνεία της.

Η εκδήλωση πέτυχε τον στόχο της, προσφέροντας σε πολίτες και επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία πνευματικής ανάτασης και πολιτιστικής απόλαυσης, ενόψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr