Η Καλαμπάκα συμμετείχε στον μήνα πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος

0 73

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στην Καλαμπάκα η ενημερωτική και προληπτική δράση για τον καρκίνο του δέρματος, στο πλαίσιο του μήνα πρόληψης και αντιμετώπισης της νόσου με κεντρικό μήνυμα «Νοιάζομαι – Εξετάζομαι».

Η δράση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη» και διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων, με τη συμμετοχή πολιτών που ενημερώθηκαν από εξειδικευμένους ιατρούς για τη σημασία της πρόληψης, της προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και της έγκαιρης διάγνωσης.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να λάβουν χρήσιμες συμβουλές και ενημέρωση σχετικά με τα ύποπτα σημάδια στο δέρμα, αλλά και τη σημασία της τακτικής εξέτασης, καθώς ο καρκίνος του δέρματος μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά όταν διαγνωστεί εγκαίρως.

Οι διοργανωτές έστειλαν το μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές, καλώντας το κοινό να εντάξει την προληπτική εξέταση στην καθημερινή φροντίδα της υγείας του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr