Η ιστορία της εικονιζόμενης μικρής…

0 1.042

Θα σας πω μια ιστορία. Άλλους θα τους κάνει να χαμογελάσουν, σε άλλους θα περάσει αδιάφορη και ένας θα νευριάσει (που του χαλάσαμε το σχέδιο).

Ένα βράδυ ειδοποιήθηκα για γατάκια σε κάδο. Έβαλα τη μπέρτα μου με τη σούπερ δύναμη να βουτάω σε κάδους χωρίς φόβο και πάθος (τη γνωστή) και μαζί με τη βοήθεια 2 υπέροχων παιδιών, βγάλαμε 8..σκυλάκια.

Γύρισα σπίτι και έμεινα να κοιτάω σαστισμενη 8 κουτάβια στη μπανιέρα μου. Ο @litsios77 και η @silia_karathanasi φόρεσαν επίσης τις μπέρτες τους και πήραν τα μισά μωρά.

Κάθε 3 ώρες τάισμα, ξύπνηματα μέσα στη νύχτα, λύπη, χαρά, θυμό για τα χέρι που τα πέταξε. Όλα τα συναισθήματα μέσα σε ένα μήνα.

Αλλά να σας πω κατι; Αξίζει κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο. Αξίζει να φέρνεις τη ζωή εκεί που ένας άλλος πήγε να σπείρει θάνατο. Εύχομαι να μπορώ πάντα να τους χαλάω τα σχέδια. Λυπάμαι αλλά δε θα σταματήσουμε. Όπως έχουμε εμείς δικαίωμα στη ζωή, έχουν όλα τα πλάσματα.

Τα φιλιά μου στον φίλο που έριξε τα κουτάβια στον κάδο κοντά στην Αγία Τριάδα. Γνωρίζουμε ποιος είναι χωρίς αποδείξεις, λυπούμαστε βαθύτατα για την αξιοπρέπεια του.

Η μικρή μας σύντομα θα είναι σε αναζήτηση για το παντοτινό της σπίτι. Σκεφτείτε το, προλαβαίνετε πριν αλλάξω γνώμη και την κρατήσω

 

Την ιστορία θα την δείτε και στο facebook εδω

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.