Η GAWF/Animal Action σε δράση για τα αδέσποτα ζώα της Καλαμπάκας 16 και 17 Ιουλίου

Η οργάνωση Greek Animal Welfare Fund (GAWF)/Animal Action, για 2η συνεχή χρονιά και μετά από πρόσκληση του Δήμου Καλαμπάκας,

0 156

Η οργάνωση Greek Animal Welfare Fund (GAWF)/Animal Action, για 2η συνεχή χρονιά και μετά από πρόσκληση του Δήμου Καλαμπάκας,

Η οργάνωση Greek Animal Welfare Fund (GAWF)/Animal Action, για 2η συνεχή χρονιά και μετά από πρόσκληση του Δήμου Καλαμπάκας,  θα επισκεφθεί την περιοχή στις 16-17 Ιουλίου, με στόχο την υλοποίηση του προγράμματος στείρωσης αδέσποτων και την παράλληλη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα φροντίδας και ευζωίας των ζώων.

Πολύτιμος αρωγός της δράσης μας στην Καλαμπάκα φέτος είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί με τη συμβολή των εθελοντών του Φιλοζωικού Συλλόγου Καλαμπάκας, «Η Στέγη».

Στόχος της δράσης, είναι να στειρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι σκύλοι συμβάλλοντας έτσι με καθοριστικό τρόπο στην εξισορροπημένη συμβίωση ανθρώπων και ζώων μέσα στο αστικό περιβάλλον. Η φροντίδα και η μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων συνάδει με την πολιτισμένη εικόνα της πόλης.

Εδώ και 57 χρόνια η GAWF/Animal Action εργάζεται για όλα τα ζώα τα οποία έχουν την ανάγκη μας είτε είναι αδέσποτα, είτε ζώα εργασίας, είτε παραγωγικά. Παρέχεται κτηνιατρική βοήθεια, η οποία πολλές φορές σώζει ζωές. Με εκστρατείες ενημέρωσης, πολιτικές παρεμβάσεις για την βελτίωση της νομοθεσίας για τα ζώα, ενίσχυση μικρότερων φιλοζωικών οργανώσεων στην Ελλάδα και εκπαιδευτικά προγράμματα, η GAWF/Animal Action προσφέρει πρακτικές και βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα ευζωίας των ζώων στην Ελλάδα.

H GAWF/Animal Action θα συνεχίσει την έμπρακτη συμβολή της στην προσπάθεια ελέγχου του αριθμού των αδέσποτων ζώων και καλεί όλους τους φιλόζωους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.