Η φάρσα που έστησε το «Πρώτο Θέμα», αναστάτωσε την Κυβέρνηση

Aναστάτωση δημιούργησε μια έρευνα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»,  που -προσποιούμενη εταιρεία ηλεκτρονικών- θέλησε να κάνει δώρο σε υπουργούς ένα laptop.

0 213

Aναστάτωση δημιούργησε μια έρευνα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»,  που -προσποιούμενη εταιρεία ηλεκτρονικών- θέλησε να κάνει δώρο σε υπουργούς ένα laptop. Aναστάτωση δημιούργησε μια έρευνα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»,  που -προσποιούμενη εταιρεία ηλεκτρονικών- θέλησε να κάνει δώρο σε υπουργούς ένα laptop. Μετά από επικοινωνία με τα υπουργικά γραφεία, 21 από τους γραμματείς των υπουργών δέχθηκαν το laptop.

Αυτοί είναι οι γραμματείς των: Ραγκούση, Διαμαντοπούλου, Κατσέλη, Γερουλάνου, Πεταλωτή, Παμπούκη, Γκερέκου, Χρυσοχοϊδη, Μπόλαρη, Μωραϊτη, Σηφουνάκη, Κατσιφάρα, Λοβέρδου, Ρέππα, Κουβέλη, Βούγια, Γεννηματά, Σαχινίδη, Χριστοφιλοπούλου, Τζάκρη και Μπεγλίτη.
Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον υπουργό Εσωτερικών που θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά της εφημερίδας.

Για «συστηματική και δόλια προσπάθεια διακωμώδησης και απαξίωσης του πολιτικού κόσμου» έκανε λόγο ο Δημήτρης Ρέππας και επιφυλάχθηκε για κάθε νόμιμο δικαίωμά του, όπως και η Φώφη Γεννηματά.

«Παραπλανητικές προσπάθειες να πληγεί η ηθική υπόσταση μελών της κυβέρνησης και εν τέλει της ίδιας της κυβέρνησης με την δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων», χαρακτήρισε το δημοσίευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λ. Κατσέλη, δήλωσε:«Με παραπλανητικά δημοσιεύματα και συκοφαντικά υπονοούμενα δεν μπορούν να δημιουργούνται σκιές στο ήθος δημοσίων προσώπων που έχουν αποδείξει ότι σέβονται και τηρούν τις αρχές της δεοντολογίας και πολιτεύονται με οδηγό τη διαφάνεια.

Επιφυλάσσομαι για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου», ενώ ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι ουδέποτε δέχτηκε κάποιο δώρο.Όπως πρόσθεσε ο κ. Πεταλωτής, οι απαντήσεις προήλθαν από τα γραφεία των υπουργών και όχι από τους ίδιους, ενώ σε παρόμοιες περιπτώσεις τα δώρα έχουν επιστραφεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.