Η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων αποχαιρετά τον Αριστοτέλη Διβάνη

0 748

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσει το μεγάλο Αριστοτέλη Διβάνη.

Ο ιδρυτής του ομίλου Διβάνη, αυτός που πρωτοπόρησε δημιουργώντας ήδη από το 1958 το ξενοδοχείο Διβάνης στα Τρίκαλα, δυναμικότητας 65 δωματίων με ξεχωριστό λουτρό, έβαλε τον πρώτο και ίσως τον ακρογωνιαίο λίθο για την τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή μας και την ευρύτερη περιφέρεια.

Η οικογένεια των ξενοδόχων του Ν. Τρικάλων, τον ευχαριστεί για την προσφορά του, για τη μεταλαμπάδευση του οράματός του στις επόμενες γενιές ξενοδόχων και για το μεγάλο του μάθημα σε όλους εμάς:

τη δύναμη που έχει ένα μεμονωμένο ξενοδοχείο και το που αυτό μπορεί να φτάσει, όταν στο τιμόνι του βρίσκονται άνθρωποι με όραμα, πάθος για αυτό που κάνουν και αγάπη για τον τόπο τους.

Κανείς μας δεν θα ξεχάσει ότι ήταν από τους πρώτους που πάλεψαν για τον κλάδο μας, όντας εκπρόσωπος του για χρόνια και δίνοντας μάχες που όλοι εμείς -συνεχιστές του- θα συνεχίσουμε να δίνουμε για το καλό του κλάδου.

Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους του, τους συνεργάτες του αλλά και σε όλους τους ανθρώπους του ξενοδοχείου-μέλους της Ένωσης μας, Divani Meteora, από όλα τα μέλη της Ένωσής μας.

Τα Μέλη και το

ΔΣ της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων

Πρόεδρος: Ιωάννης Κουρούπας

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Παπαπούλιος

Γενική Γραμματέας: Στυλιανή Γκιάστα

Ταμίας: Σωτήριος Αλεξίου

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Σπυρίδων Νικολογιάννης

Μέλος: Μιχαήλ Ντόβας

Μέλος: Παύλος Πλακιάς

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.