Η εκπομπή «60′ Ελλάδα« στο Καστράκι, στην Καλαμπάκα και στα Μετέωρα για γυρίσματα

Η γνωστή σε όλους εκπομπή 60’ Ελλάδα του Alpha με παρουσιαστή τον εξαίρετο δημοσιογράφο Κο Νίκο Μάνεση βρίσκεται από σήμερα μέχρι και την 28/12 στην περιοχή μας.

0 520

Η γνωστή σε όλους εκπομπή 60’ Ελλάδα του Alpha με παρουσιαστή τον εξαίρετο δημοσιογράφο Κο Νίκο Μάνεση βρίσκεται από σήμερα μέχρι και την 28/12 στην περιοχή μας.

manesis kalabaka 3Η γνωστή σε όλους εκπομπή 60’ Ελλάδα του Alpha με παρουσιαστή τον εξαίρετο δημοσιογράφο Κο Νίκο Μάνεση βρίσκεται από σήμερα μέχρι και την 28/12 στην περιοχή μας. 

Αναμφισβήτητα αποτελεί ένα πολύ καλό στοιχείο για την προβολή των Μετεώρων στην Ελληνική επικράτεια και όχι μόνο.

Η εκπομπή έχει ως θέμα το Καστράκι τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα.

Όπως είχε προαναγγείλει κατά την ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Ράδιο Σταγών ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου Κος Γκόγκος Γεώργιος είχε απευθύνει πρόσκληση κατά το παρελθόν προς την γνωστή εκπομπή για την προβολή του τόπου και όπως φαίνεται τελικά αυτή έγινε αποδεκτή.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης παρόντες ήταν ο Κος Γκόγκος Γεώργιος αλλά και ο Κος Γεώργιος Κουρέλης όπου αμφότεροι με τις γνώσεις τους μετέφεραν χρήσιμες πληροφορίες για την παρουσίαση και την ανάδειξη του προορισμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αλλά και με λεγόμενα του Γκόγκου στο όλο εγχείρημα εκτός των Γκόγκου και Κουρέλη τα μέγιστα συμβάλλουν οι κκ Μπουτίνας Ιωάννης –Περ.Σύμβουλος- και Ράντος Κων/νος –Αντιδήμαρχος Τουρισμού-

Να σημειωθεί ότι η αποστολή απόλαυσε τον καφέ της κάτω από τους Ιερούς βράχους των Μετεώρων στο γραφικό Καστράκι στο Café Meteora του Κου Μπλούτσου.

Σίγουρα το όλο θέμα αποτελεί πολύ καλό στοιχείο για την ανάδειξη και προβολή της περιοχής μας.

Η εκπομπή θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα μήνα αλλά θα γίνει και επίσημη ανακοίνωσή της.

manesis kalabaka 1manesis kalabaka 3

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.