Η απάντηση του Χρήστου Μιχαλάκη για την εμπλοκή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ

0 729

Είμαι πάντα δίπλα στην παράταξη της ΝΔ, και αν και όταν μπορεί να μου γίνει πρόταση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο τότε θα συζητήσουμε περισσότερα, ανέφερε σε σημερινή του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 ο Χρήστος Μιχαλάκης:

« Αυτή τη στιγμή, με τη σύμφωνη γνώμη του τρικαλινού λαού, και του Κώστα Αγοραστού, είμαι χωρικός αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων μέχρι τις 31/12/23.

Αν θα υπάρξει κάποια τέτοια πιθανότητα για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, και αν θα υπάρξει η πρόταση, τότε θα το συζητήσουμε.Εγώ σε υποθέσεις δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν κρύβομαι ποτέ, είμαι πάντα δίπλα στην παράταξη. Δεν γνωρίζω κάτι, κάνω τη δουλειά μου, και κάνω μαζί με τον Περιφερειάρχη το καθήκον μου.

Θα ευχαριστήσω πάντως από την πλευρά μου το Νίκο Σακκά για τις δηλώσεις που έκανε χθες για μένα, και να πω και εγώ τη γνώμη μου ότι θα έπρεπε να ήταν ο ίδιος βουλευτής όταν πολιτεύτηκε.

Αυτό που λέμε τώρα, είναι υποθετικό.  Όποτε και αν μου γίνει μια τέτοια πρόταση, τότε ναι θα μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Αν με φωνάξει ο Πρωθυπουργός, δεν θα πάω; »

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr