Η Αντιγόνη Τσέρτου υποψήφια με τον Σωτήρη Παπαχρήστο και τον Συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες» για το Δήμο Μετεώρων

0 2.272

Συμπολίτες και συμπολίτισσες έχω τη ιδιαίτερη τιμή και χαρά, να ανακοινώσω την υποψηφιότητα με το συνδυασμό μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» για το Δήμο Μετεώρων, ενός ατόμου που μας κάνει περήφανους.

Καλωσορίζω την Αντιγόνη Τσέρτου Απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, γέννημα θρέμμα της Καλαμπάκας.

Η Αντιγόνη για τους περισσότερους από εμάς δεν χρειάζεται συστάσεις.
Αξίζει όμως να αναφέρουμε λίγα λόγια για την πορεία της
.
Από παιδική ηλικία ξεκίνησε τον πρωταθλητισμό στον ΑΟ Καλαμπάκας με προπονητή τον Κώστα Φαμίση λαμβάνοντας την 7η θέση σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στα ΤΕΦΦΑ Τρικάλων και θέλοντας να εκφράσει την αγάπη της προς τα παιδιά με ιδιαιτερότητες, έλαβε ως κύρια ειδικότητα «Ειδική Φυσική Αγωγή».
Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται σαν προπονήτρια, με πολλές επιτυχίες, στο ΣΚΑΜ Καλαμπάκας μεταλαμπαδεύοντας το αθλητικό ιδεώδες σε παιδιά και νέους αθλητές .

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά του τόπου μας. Το 2006 έθεσε υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στις Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Δημήτρη Σακελλαρίου!!!

Η Αντιγόνη επιθυμεί να εργαστεί συλλογικά για τον Δήμο Μετεώρων μαζί με ανθρώπους με κοινό όραμα, ιδέες, θέσεις, προτάσεις και διάθεση.
Επιθυμεί να ξαναγεννηθεί η ελπίδα και να δοθούν ευκαιρίες και κίνητρα στους νέους μας.
Αντιγόνη σ΄ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου.

Μαζί θα αγωνιστούμε για να κάνουμε τον Δήμο Μετεώρων ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ στην ίση μεταχείριση μεταξύ των πολιτών, στη διαφάνεια και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

 

Για το Συνδυασμό
«Ανοιχτοί Ορίζοντες» για το Δήμο Μετεώρων
Σωτήρης Β. Παπαχρήστος Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr