Η ΑΕΛ θέτει υπό την προστασία της τους Ρομά της Λάρισας

0 845

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστό πως στέκεται στο πλευρό των συνοικιών των Ρομά στη Λάρισα, τις οποίες θα στηρίξει οικονομικά και υλικά στη μάχη με τον κορονοϊό.

Τη βοήθειά της στις κοινότητες των Ρομά της Λάρισας θα δώσει η ΠΑΕ ΑΕΛ. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η θεσσαλική ομάδα θέτει υπό την προστασία της, τις συνοικίες των Ρομά, σε Νέα Σμύρνη, Γιαννούλη και Τύρναβο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά από επικοινωνία της διοίκησης της ΑΕΛ, με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, και τον πρόεδρο των Ρομά Θεσσαλίας, κ. Παϊτέρη, ο οποίος είναι και πατέρας του νεαρού τερματοφύλακα των “βυσσινί”, Παναγιώτη Παϊτέρη , συμφωνήθηκε να δοθεί από την ΑΕΛ το ποσό που απαιτείται για να αγοραστούν 10.000 μάσκες αποκλειστικά για τους Ρομά κατοίκους της Λάρισας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

“Από σήμερα και μέχρι το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού η ΠΑΕ ΑΕΛ θέτει υπό την προστασία της τις συνοικίες ( κακώς αναφέρονται ως καταυλισμοί) των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, στη Γιάννουλη και στον Τύρναβο.

Σήμερα ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ήρθε σε επαφή με τους: 1. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, και 2. Πρόεδρο των Ρομά Θεσσαλίας κ. Παϊτέρη (είναι πατέρας του ενός εκ των τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ νεαρού Παναγιώτη Παϊτέρη) και τους δήλωσε ότι θέτει στη διάθεση τους το ποσό που απαιτείται για την αγορά 10.000 μασκών, οι οποίες όμως θα διατεθούν αποκλειστικά στους κατοίκους των ως άνω συνοικιών Ρομά του Νομού Λάρισας για την προληπτική προστασία τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, εφόσον οι ως άνω μάσκες δεν επαρκέσουν για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των Ρομά των ως άνω συνοικιών του Νομού Λάρισας σε αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα θα επανέλθει με νέα δωρεά μασκών, εφόσον της ζητηθεί.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί όλους τους πολίτες του Νομού Λάρισας, που έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τις οικογένειες των συνανθρώπων μας Ρομά, που ζουν μαζί μας και οι οποίοι είναι γνωστό ότι επιβιώνουν με πολύ δύσκολες συνθήκες στη ζωή τους, να το πράξουν άμεσα. Η ανθρώπινη υπόσταση είναι μία και χωρίς διακρίσεις

newsit.gr – aelfc.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.