Γυναικεία υπόθεση… πίσω από τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στα Τρίκαλα

0 4.004

Κάποιοι μιλούν για ανεπίσημο «σάλπισμα της προεκλογικής περιόδου», ακόμα κι αν αποδειχθεί παρατεταμένη και ο Πρωθυπουργός δεν επιλέξει να γίνουν εκλογές, το ερχόμενο φθινόπωρο. Ηδη στα Τρίκαλα, ακούγονται έντονα τα πρώτα ονόματα από τις εν δυνάμει υποψήφιες των κομμάτων και έχουν αρχίσει οι βολιδοσκοπήσεις για το ποιοι θα κατέλθουν στη μάχη των επερχόμενων εκλογών και θα συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια. Με ”Τόλμη και Γοητεία” θα χαρακτηρίζαμε τις επιλογές και των 3 κομμάτων, εφόσον αυτές ισχύουν, καθώς, και οι τρεις κυρίες που σας παρουσιάζουμε είναι δυναμικές με έντονη κοινωνική και επιχειρηματική δραστηριότητα.

Μαρία Τόκτωρ, Τοπογράφος Μηχανικός

Ένα πρόσωπο που φέρεται να βολιδοσκοπούν τα κόμματα για τα Τρίκαλα, είναι η τοπογράφος μηχανικός Μαρία Τόκτωρ, νύφη στην πόλη των Τρικάλων και ιδιαίτερα δραστήρια επαγγελματικά σε όλη την Ελλάδα. Η κ.Τόκτωρ υπήρξε υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Θεσσαλονίκης πριν μερικά χρόνια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαψεύσει την ενασχόληση της με τα κοινά,  καθώς είναι πλήρως απασχολημένη με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μαρίνα Κοντοτόλη, Επιχειρηματίας -Μέλος του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Μια αίτηση της στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει τις πρώτες αντιδράσεις που θέλουν την κ. Κοντοτόλη να κάνει συζητήσεις με την Κουμουνδούρου, καθώς διατηρεί στενές σχέσεις με αρκετά δυνατά στελέχη του κόμματος. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό κα δραστήριο πρόσωπο που χαίρει εκτίμησης στο νομό Τρικάλων. Η εκλογή της στο Επιμελητήριο Τρικάλων της έχει δώσει ένα δυνατό portofolio μιας εκλογικής βάσης επιχειρηματικής, αλλά και το πρόσφατο πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήμες δείχνουν ένα φιλόδοξο άτομο με ώριμη πολιτική σκέψη. Σύμφωνα με δηλώσεις της δεν έχει καμία επίσημη επικοινωνία προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά δεν αποκλείει τίποτα για το μέλλον.

Χαρά Ξάνθη, Δημοσιογράφος Ν.Δ

Ηρθε με αέρα από την Αθήνα και πρόσφατα τάραξε τα νερά της τοπικής Ν.Δ Τρικάλων καθώς, όλοι αναρωτώνται ποια είναι η ξανθιά δημοσιογράφος που με σθένος βρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση. Σήμερα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο Νομό Τρικάλων στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 :

« Στις εθνικές εκλογές του 2019 είχα κατέβει με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ανατολική Αττική, μια πολύ μεγάλη εκλογική περιφέρεια, και πληθυσμιακά και σε έκταση. Πλέον, θα είμαι υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια του Νομού Τρικάλων, όποτε προκηρύξει ο Πρωθυπουργός τις επόμενες εκλογές. Είναι μια απόφαση που έχει παρθεί εδώ και κάποιο διάστημα από τον πρόεδρο της ΝΔ και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η καταγωγή μου είναι το χωριό του Αμάραντου, στον Ασπροπόταμο. Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου, και ξεκινάω με πολλή θέληση και υπομονή να ακούσω τον κόσμο και να ασχοληθώ  με τα ουσιώδη προβλήματα. Θεωρώ πως οι νέοι άνθρωποι πρέπει να καταπιάνονται με την πολιτική, και να δείχνουν το όραμα τους. Κανείς δεν ξεκινάει τη διαδρομή του χωρίς δυσκολίες, έτσι και εγώ δεν προβληματίζομαι από ότι δυσκολίες θα συναντήσω, καθώς έχω όλη τη διάθεση να δώσω την ψυχή μου σε αυτό που έχω στοχοθετήσει.

Δεν έχω σκοπό να αφήσω εντελώς την κοινωνική μου ζωή και το σπίτι μου στην Αθήνα, όπως άλλωστε και οι βουλευτές και άλλοι πολιτευτές που μοιράζονται το χρόνο τους μεταξύ Τρικάλων και Αθήνας. Δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για μένα η απόσταση, είναι κάτι που και εδώ στην Αττική είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Θα προσπαθήσω να βρίσκομαι όσο το δυνατόν περισσότερο στην περιοχή που πολιτεύομαι, στην Καλαμπάκα, στα Τρίκαλα, και αν χρειαστεί και περισσότερος χρόνος θα το δούμε στην πορεία.

Κανείς δεν κατεβαίνει σε έναν αγώνα για να πάρει χάλκινο, ή για να μείνει εκτός βάθρου. Συνεπώς, ο πήχης τοποθετείται ψηλά, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια και θα περιμένω να λάβω και τα καλύτερα αποτελέσματα. Κανείς δεν κατεβαίνει στην πολιτική για να χάσει.»

Μένει να δούμε με ενδιαφέρον τις τελικές προθέσεις, τόσο των κομμάτων, όσο και των υποψήφιων ονομάτων για τα ψηφοδέλτια του Ν.Τρικάλων.

Τrikalaidees team

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr