Γυναίκα πίσω από τη δολοφονική επίθεση στη Marfin

Μία γυναίκα φαίνεται ότι είναι το πρόσωπο κλειδί στη φονική επίθεση της 5ης Μαΐου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις αθώοι άνθρωποι, ανάμεσά τους μια έγκυος.

0 182

Μία γυναίκα φαίνεται ότι είναι το πρόσωπο κλειδί στη φονική επίθεση της 5ης Μαΐου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις αθώοι άνθρωποι, ανάμεσά τους μια έγκυος.

Μία γυναίκα φαίνεται ότι είναι το πρόσωπο κλειδί στη φονική επίθεση της 5ης Μαΐου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις αθώοι άνθρωποι, ανάμεσά τους μια έγκυος. Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο οι  αστυνομικοί εντόπισαν τελικά μέσα στο πλήθος του οπτικού υλικού που είχαν στα χέρια τους, τη σκηνή όπου οι τρεις κουκουλοφόροι δράστες πλησιάζουν μία νεαρή γυναίκα, η οποία κουβαλάει ένα σάκο στην πλάτη της.

Εκεί οι αδίσταχτοι δράστες διακρίνονται να παίρνουν από το σάκο τις μολότοφ και να κινούνται εναντίον της τράπεζας για να υλοποιήσουν τις φονικές διαθέσεις τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα η οποία δεν συμμετέχει επιχειρησιακά στην επίθεση, δεν έχει καλυμμένο το πρόσωπό της, σε αντίθεση με τους κουκουλοφόρους βομβιστές.

Στην επιχείρηση όμως εκτιμάται ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε και μία άλλη γυναίκα, καθώς έχει καταγραφεί από τις κάμερες να φωνάζει κατά την ώρα της επίθεσης.

Οι αστυνομικοί στο υλικό που έχουν στη διάθεσή τους από τον τόπο της επίθεσης διακρίνουν μόνο το σωματότυπο των δραστών και έτσι κάνουν αντιπαράθεση στοιχείων και με οπτικό υλικό από παλιότερες επιθέσεις, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.