Γνωρίζετε ποιο είναι το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο;

0 737

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ συμπλήρωσε 60 Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης και μας εισάγει σε έναν κόσμο γεμάτο ενυδάτωση.

Υπήρχε – λένε οι παλιοί – μια νεράιδα που ζούσε στην Πηγή Γκούρα, στα Άγραφα. Οι κάτοικοι της περιοχής την έβλεπαν συχνά να χορεύει και να τραγουδά ακούγοντας τον μελωδικό ήχο της φλογέρας των βοσκών. Τόσο πολύ μάλιστα χαιρόταν από τη μουσική και τον χορό ώστε κερνούσε με το «μαγικό» νερό της πηγής βοσκούς και οδοιπόρους, παίρνοντας μακριά τις λύπες τους και τα βάσανά τους.

Αυτό το νερό που «ταξιδεύει» από τα 1,100μ. της Πηγής Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας, είναι το περίφημο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ που εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, διατηρώντας αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά.

Ένα σπουδαίο νερό που παραμένει σταθερά το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, συμπληρώνοντας 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης, και αποδεικνύοντας πως πρόκειται για κάτι το μοναδικό, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ίσως μέχρι πρότινος να μην είχαμε συνηθίσει να προσέχουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού που καταναλώναμε. Όταν όμως τα παρατηρήσουμε, και τα αναγνωρίσουμε θα καταλάβουμε αμέσως για ποιον λόγο το ΘΕΟΝΗ αξίζει να γίνει η επιλογή μας. .

Γνωρίζουμε τι πίνουμε;

 

Είναι σημαντικό να διαβάσουμε την ετικέτα του εμφιαλωμένου νερού που πίνουμε και να ελέγχουμε το pΗ του. Το pH είναι ο δείκτης οξύτητας του νερού και μπορεί να λάβει τιμές από 0 έως 14. Το ΘΕΟΝΗ διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, που το καθιστά ένα αλκαλικό νερό με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό, προσφέροντας τη μέγιστη ενυδάτωση.

Η σχετικά χαμηλή σκληρότητα που διαθέτει και η χαμηλή του περιεκτικότητα σε νάτριο, το ασβέστιο και η εξαιρετική σύνθεση σε ανόργανα μεταλλικά άλατα, το αναγάγουν σε καθημερινή κίνησης αγάπης προς τον εαυτό μας. Δεν χρειάζεται βέβαια να αναλύουμε καθημερινά το νερό που επιλέγουμε να πιούμε. Η ανάλυση γίνεται «νοητά» μία φορά και έπειτα, επειδή γνωρίζουμε, το επιλέγουμε για πάντα.

Συνοδός ή ταίρι;
Τον τελευταίο καιρό έχουμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε ότι ο νερό δεν είναι μόνο το «συνοδευτικό» ενός γεύματος, αλλά το «ταίρι» που μπορεί να εκτοξεύσει κάθε γαστρονομική εμπειρία. Αφήνοντας πίσω τον συμπληρωματικό ρόλο που κλασικά διαθέτει ένα νερό επάνω στο τραπέζι και αναλαμβάνοντας χρέη «πρωταγωνιστή», το ΘΕΟΝΗ έγινε πρόσφατα το πρώτο ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που μύησε το κοινό στην έννοια του «Water Pairing» – η οποία είναι βέβαια όσο ιδιαίτερη και πρωτοπόρα ακούγεται.

Tο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ διοργάνωσε το 1o Water Pairing Menu στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Διεθνή Water Sommelier Michael Mascha – ιδρυτή της Fine Waters Academy.

Mία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στην οποία ο Michael Mascha ανέδειξε όλους τους λόγους που καθιστούν το ΘΕΟΝΗ ένα premium water brand, βασικό συστατικό της καθημερινότητάς μας αλλά και εξαιρετικά σημαντικό «συνοδό» μίας fine dining εμπειρίας.

O water sommelier Michael Mascha, ο πλέον ειδικός του νερού, εξηγεί πως «Ο χαρακτηρισμός “Fine water”, αφορά σε ένα προϊόν φυσικό, μη επεξεργασμένο. Όταν ανοίγεις μία φιάλη νερό ΘΕΟΝΗ, καταναλώνεις το ίδιο νερό που αναβλύζει φυσικά στα 1,100μ. στην Πηγή Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας, αφού εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την Πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία κατά τη διαδικασία της εμφιάλωσης. Η σχετικά χαμηλή σκληρότητά του και το γεγονός ότι διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, προσδίδουν στο νερό ΘΕΟΝΗ έναν ελαφρύ, απαλό και ισορροπημένο χαρακτήρα, ιδανικό για να συνοδεύει το γεύμα ή το κρασί».

Μάλιστα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ έχει αναλάβει την υποστήριξη της ανάδειξης του 1ου Έλληνα Water Sommelier, Γιάννη Κοροβέση, ο οποίος πρόκειται να πιστοποιηθεί από τη Fine Waters Academy.

Η «πράσινη» πηγή

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, είναι μπροστά από την εποχή του και με έναν ακόμη τρόπο. Με διακρίσεις στην εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά, άλλαξε τα δεδομένα στην εμπειρία κατανάλωσης νερού, αποτελώντας το 1ο και μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό σε χάρτινη συσκευασία!\

Ωφέλιμο από τη φύση του, μας καλεί να το απολαύσουμε στην καινοτόμο, 100% φιλική προς το περιβάλλον, χάρτινη συσκευασία του, σε μία προσπάθεια να αλλάξουμε όλοι μαζί συνήθειες και να χτίσουμε το μέλλον. Η χάρτινη φιάλη του ΘΕΟΝΗ είναι 100% ανακυκλώσιμη, κατέχει Διεθνή Πιστοποίηση FSC (προέρχεται από δάση που αυξάνονται αντί να μειώνονται) και είναι Carbon Neutral, με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Το χαρακτηριστικό πράσινο καπάκι, σήμα-κατατεθέν του ΘΕΟΝΗ, φτιαγμένο από πλαστικό φυτικής προέλευσης, γίνεται και αυτό μέρος της αλλαγής και μας καλεί σε μία νέα εποχή «φωνάζοντας» «Πιάσε Πράσινο»!

Αξίζει να σημειωθεί πως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ βραβεύτηκε ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία «Νερό σε Χάρτινη Συσκευασία». Οι Έλληνες καταναλωτές* ξεχώρισαν και βράβευσαν την καινοτόμο, 100% ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον χάρτινη συσκευασία ΘΕΟΝΗ, το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής βήμα της εταιρίας για ένα πιο «πράσινο» μέλλον.

Κάθε φορά που ανοίγουμε μία χάρτινη συσκευασία νερού ΘΕΟΝΗ, ανοίγουμε ένα παράθυρο στη φύση, ένα παράθυρο στην ευεξία.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr