Γλυκομηλιά – Κολοκοτρώνεια 2010

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Γλυκομηλιά Καλαμπάκας η εκδήλωση προς τιμήν του μεγάλου συνθέτη, στιχουργού και ερμηνευτή Χρήστου Κολοκοτρώνη, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλυκομηλιάς.

0 166

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Γλυκομηλιά Καλαμπάκας η εκδήλωση προς τιμήν του μεγάλου συνθέτη, στιχουργού και ερμηνευτή Χρήστου Κολοκοτρώνη, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλυκομηλιάς.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Γλυκομηλιά Καλαμπάκας η εκδήλωση προς τιμήν του μεγάλου συνθέτη, στιχουργού και ερμηνευτή Χρήστου Κολοκοτρώνη, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλυκομηλιάς. Η εκδήλωση έγινε στην κεντρική πλατεία του χωριού και παραβρέθηκαν όλοι οι κάτοικοι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εμφάνηση του χορευτικού τμήματος του συλλόγου όπου με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κας Ελένης Δημητρίου χόρεψε λαϊκούς χορούς με τραγούδια του Χρήστου Κολοκοτρώνη υπό την συνοδεία λαϊκής ορχήστρας αποτελούμενη από τον Νίκο Λίνο, τον Γιάννη Πέτρου και την Μαρία Πουλιανίτη.

Η κα Σοφία Καψάλη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον χαιρετισμό της μίλησε για τον Χρήστο Κολοκοτρώνη και την σημασία της εκδήλωσης. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Κλεινοβού κ. Ζαχαράκης ο οποίος πέρα από τον χαιρετισμό προς όλους αναφέρθηκε στην καθυστέρηση της προτομής του Χρήστου Κολοκοτρώνη όπως είχε αποφασιστεί λόγο οικονομικών δυσκολιών. Επίσης μίλησε για την εξέλιξη των έργων που γίνονται στον δήμο και αφορούν κυρίως την οδοποιία και την σύνδεση των χωριών.

Η βραδιά συνεχίστηκε με κέφι και χορό έως το πρωί…

 

glykomhlia_IMG_0586

Ο Δήμαρχος κ. Ζαχαράκης κατά τον χαιρετισμό του. Δίπλα του το μέλος του Δ.Σ του συλλόγου κα Καψάλη Σοφία.

glykomhlia_IMG_0598

Στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση με φωτογραφικό υλικό από τον Χρ’ηστο Κολοκοτρώνη. Διακρίνεται η βάση της πρωοτομής η οποία πιστέυουμε να τοποθετηθεί έως τα 3α Κολοκοτρώνεια…

glykomhlia_IMG_0601

glykomhlia_IMG_0615

Η κα Ελένη Δημητρίου χοροδιδάσκαλος του χορευτικού τμήματος του συλλόγου

glykomhlia_IMG_0655

glykomhlia_IMG_0690

Παρών οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλαμπάκας κ.κ Καψάλης και Αθανασούλας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.