Γκρέκο μασκαρά

1 554

Χαλαρώσαμε στην τήρηση των μέτρων, οι μόνες που πλένουν τα χέρια είναι οι νοικοκυρές γιατί πλένουν τα πιάτα.

Έχοντας την ψευδή εντύπωση πως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, οι περισσότεροι θεώρησαν και θεωρούν πως όλα αυτά τα περί κορονοϊού δεν τους αγγίζουν και πλακώθηκαν στα σφηνάκια και το στριμωξίδι στα μπαράκια και στις πλαζ. Δε λέω καλές οι κοινωνικές επαφές η διασκέδαση μα πάνω από όλα προέχει η υγεία.

Τις ανεύθυνες συμπεριφορές και τα γλεντοξεπάσματα όπως αποδεικνύεται, δεν τις συγχωρεί ο ιός. Τα κρούσματα αυξάνονται και πληθαίνουν που να έρθει και ο χειμώνας.

Η κυβέρνηση μας διαβεβαίωσε πως νέο γενικό lock down δεν πρόκειται να επιβληθεί, μόνο και μόνο η επιβολή να φοράμε μάσκα σε λίγο καιρό θα τους διαψεύσει.

Το ρίσκο που πήραν για το άνοιγμα των συνόρων, προκειμένου να στηρίζουν την οικονομία και την τουριστική βιομηχανία, βλέποντας τις πληρότητες απέτυχε.

Απεναντίας τα εισαγόμενα κρούσματα προκαλούν πανικό με αποτέλεσμα αρκετοί Έλληνες να ακυρώνουν τις διακοπές τους. Ρίσκο και οι εποχιακοί εργάτες.

Ρίσκο και οι λαθρομετανάστες που κόβουν βόλτες ανεξέλεγκτα. Ας ξεκινήσει μια νέα καμπάνια ενημέρωσης υπό τον όρο ότι δεν θα μοιράσει ευρουλάκια στα ΜΜΕ.

Ας γίνει κάτι να μπλοκάρουμε την έξαρση του ιού. Το να φοράμε μάσκα στο σαγόνι δεν λέει τίποτα.

Μαύρη Τουλίπα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Δουλα Κυρα λέει

    “οι μόνες που πλένουν τα χέρια είναι οι νοικοκυρές γιατί πλένουν τα πιάτα.”

    Μαύρη Τουλίπα, μήπως σας δερνουν κιόλας;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.