Γιώργος Τσιάκαλος – Πρόσκληση συμμετοχής για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

0 990

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. g tsiakalos1Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Η Ελλάδα βρέθηκε στη δίνη μιας πρωτόγνωρης κρίσης χρέους μαζί με άλλα κράτη της ευρωπαϊκής περιφέρειας. Είναι γεγονός ότι η διάσωση της ελληνικής οικονομίας και η παραμονή τής χώρας στο ευρώ υπήρξαν στρατηγικές επιλογές της κυβέρνησης και συνδέθηκαν με ένα τεράστιο οικονομικό κόστος για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Η ζωή όλων μας άλλαξε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα γιατί κληθήκαμε να αναπροσαρμόσουμε τον οικογενειακό οικονομικό προϋπολογισμό. Ως λαός πιστεύω ότι είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για να βγούμε το συντομότερο απ’ αυτό το σκοτεινό τούνελ της κρίσης κάνοντας ότι είναι απαραίτητο, αφήνοντας πίσω λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.

Αναμφισβήτητα βρισκόμαστε σε μια νέα εποχή όπου οι πολιτικές , οικονομικές και τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ως εκ τούτου οφείλουμε, αν θέλουμε να αναπτυχθούμε οικονομικά, να αλλάξουμε πρακτικές του παρελθόντος ακολουθώντας εκείνες τις πολιτικές που εγγυώνται ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Σ’ αυτή τη νέα εποχή απαιτείται μια ισχυρή πολιτική ηγεσία με γνώση πολυεπίπεδη και διορατικότητα, την οποία εκφράζει στη δεδομένη συγκυρία η υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Γι’ αυτό καλώ τα μέλη και τους φίλους σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές ανάδειξης νέας ηγεσίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Γιώργος Τσιάκαλος

 

{jcomments off}

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.