Γιώργος Λιάκος – Τόλμησε και τα κατάφερε με το Meteora Music Festival

Τόλμησε και τα κατάφερε ο συμπολίτης μας Γιώργος Λιάκος, ο οποίος διοργάνωσε μόνος το Meteora Music Festival στην πόλη μας 16 και 17 Αυγούστου.

0 96

Τόλμησε και τα κατάφερε ο συμπολίτης μας Γιώργος Λιάκος, ο οποίος διοργάνωσε μόνος το Meteora Music Festival στην πόλη μας 16 και 17 Αυγούστου.

Τόλμησε και τα κατάφερε ο συμπολίτης μας Γιώργος Λιάκος, ο οποίος διοργάνωσε μόνος του το Meteora Music Festival στην πόλη μας, 16 και 17 Αυγούστου.

Ο Γιώργος Λιάκος που κατάγεται από την περιοχή  των Χασίων, έζησε αρκετά χρόνια στην Καλαμπάκα με αρκετές μουσικές ανησυχίες ( dj και μέλος του συγκροτήματος “Αδιάφοροι” ) ξεκινώντας την δράση από πολύ μικρή ηλικία, ώσπου μετά το λύκειο για σπουδές και εργασία ζει στην Αθήνα.

Στη Αθήνα συνεχίζει το πάθος του για την μουσική με συμμετοχές σε διάφορα μουσικά σχήματα και συνεργασίες με μεγάλους μουσικούς και όπως έχουμε αναφέρει είναι μέλος των Soul Mates.

Τώρα πέρασε σε άλλο στάδιο προσπαθώντας και εκείνος για το καλύτερο προς τον τόπο που μεγάλωσε και αγαπά διοργανώνοντας το Meteora Music Festival δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν από κοντά σπουδαίους μουσικούς αλλά και η πόλη να τυγχάνει μεγάλης προβολής κάτι που το πέτυχε, αφού η διοργάνωση έγινε πολύ γνωστή και την επισκέφθηκαν άνθρωποι από διάφορα σημεία της Ελλάδας και του εξωτερικού ( !!! ).

Όπως μας είπε ο ίδιος έχει σκοπό να συνεχίσει την προσπάθεια αφού η αρχή έγινε με όποιες δυσκολίες όπως είναι φυσικό…

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Γιώργο Λιάκο και ραντεβού στο 2ο Meteora Music Festival…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.