Γιώργος Γκόγκος – Τοποθέτηση γεμάτη ερωτηματικά και αβεβαιότητα η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Τ.Σ Καστρακίου

0 1,415

Τοποθέτηση για το αν θα είναι υποψήφιος ή όχι στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές κάνει ο Τοπικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων κ. Γιώργος Γκόγκος, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Με αφορμή το ενδιαφέρον που υπάρχει από υποψηφίους που διεκδικούν τον δημαρχειακό θώκο του Δήμου Μετεώρων στο πρόσωπο του Γιώργου Γκόγκου, που βλέπουν έναν άνθρωπο νέο, με ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο του μέσα από δεκάδες θέματα που έχει αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής του με τα κοινά, ο ίδιος ξεκαθαρίζει σχετικά με τα της υποψηφίοτητας του!

Η αναφορά του στο facebook απ όπου και αναδημοσιεύουμε:

Αναφορικά με την επικείμενη υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές κ γύρω από τα όποια σενάρια λαμβάνουν χώρα για αυτή έχω την ηθική υποχρέωση προς την αποκατάσταση πάσης αληθείας να επισημάνω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τελειωμένο.

Σίγουρα δεσμεύομαι ότι την απόφαση μου για τον ρόλο και τον τρόπο που (ΑΝ) θα έχω στις δημοτικές εκλογές θα τον ανακοινώσω περί μέσα Ιανουαρίου.
Μέχρι τότε κ ανεξάρτητα από την όποια απόφαση θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αξίες και τα ιδανικά όπως έκανα μέχρι σήμερα σεβόμενος απόλυτα τον ρόλο μου.

Σενάρια και υποθέσεις δεν γίνονται αποδεκτά.. Ιανουάριο μήνα θα ξεκαθαρίσω ΑΝ θα είμαι εκ νέου υποψήφιος και τίποτα δεν είναι δεδομένο..

Καλύτερα οι διάφοροι μάντεις που βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα να μας δώσουν τα νούμερα του Τζόκερ …. Είναι πιο σίγουρο να πέσουν μέσα…

Καληνύχτα…….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.