Γιατί η Λίλα Μπαντέκα-Νάνη είναι η σωστή επιλογή για την Καλαμπάκα

0 587

Η Λίλα Μπαντέκα-Νάνη, αποτελεί μία από τις στέρεες βάσεις της «Δύναμης Ευθύνης», καθώς και ένα από τα πρώτα πρόσωπα που εμπιστεύθηκε ο αείμνηστος δήμαρχος Χρήστος Σινάνης.

Αφοσιωμένη στην κοινότητά μας, με εντιμότητα, και πάντα κοντά στον πολίτη, η εκλογή της αποτελεί επένδυση για το μέλλον του δήμου μας.

Γέννημα θρέμμα της Καλαμπάκας, έτοιμη να υπηρετήσει τους συνδημότες της ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου. Με εμπειρία στη δημόσια διοίκηση, από τη θέση προέδρου της ΚΕΝΑΚΑΠ έως και αυτή της αντιδημάρχου, και ηγετικές ικανότητες που την καθιστούν άριστο στρατιώτη στη φαρέτρα του υποψηφίου δημάρχου Λευτέρη Αβραμόπουλου.

Η ενασχόληση της Λίλας Μπαντέκα – Νάνη με τα κοινά ξεκίνησε το 2014, όταν εξελέγη δημοτική σύμβουλος. Έκτοτε, έχει αποδείξει με συνέπεια τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Καλαμπάκας μέσω της εργασίας της σε διάφορες επιτροπές και ρόλους.

Ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας, η Λίλα Μπαντέκα – Νάνη εφάρμοσε πολιτικές για να αυξήσει την πρόσβαση σε εκπαιδευτικές και πολιτιστικές ευκαιρίες για όλους τους κατοίκους. Ως Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Φροντίδας, εργάστηκε για να διασφαλίσει ότι τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινότητας είχαν επαρκή υποστήριξη και πόρους. Και ως αντιπρόεδρος του ΟΠΕΤΑΚ, έθεσε ως προτεραιότητα τις ανάγκες τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των μαθητών.

Η Λίλα Μπαντέκα-Νάνη κατεβαίνει ξανά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με επικεφαλής τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Εάν οι πολίτες της Καλαμπάκας την εμπιστευθούν ξανά, θα συνεχίσει να εργάζεται ακούραστα για τη βελτίωση της ζωής στο δήμο μας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr