Γιάννης Χατζής Τοπικός Σύμβουλος Θεόπετρας – Ερωτήσεις στον πρόεδρο του χωριού

1 1,640

Ο πρόεδρος της Θεόπετρας ευχαρίστησε την Δ. Αρχή για τον καθαρισμό του ρέμα “Πότοκας”, την παιδική χαρά και το πλακόστρωτο στην είσοδο του χωριού.

Το Τοπικό Συμβούλιο Θεόπετρας στις 4/10/2014, 26/7/2016 και 13/9/2016 πήρε ομόφωνα αποφάσεις και εισηγήθηκε για τον καθαρισμό του ρέματος χωρίς καμία κίνηση από τον δήμο.

Στις 2/10/2017 με αίτηση μου έθεσα την αναγκαιότητα υπερχείλισης εντός του οικισμού.

Τα ίδια από τον δήμο. Μάλιστα έγινε και κουβέντα στα ΜΜΕ πόσο στοιχίζει ο καθαρισμός. Ακούσαμε ποσά από 1500 έως 4000 ευρώ. Εκλογές έχουμε σε 7 μήνες, λογικό είναι να καθαριστεί το ρέμα.

Πρόεδρε τι ευχαριστίες είναι αυτές δηλαδή μας έκαναν την χάρη;

Η παιδική χαρά και το πλακόστρωτο είναι έργο της σημερινής Δ. Άρχης;

Ας μας απαντήσει ο πρόεδρος τι γίνεται με τα σκουπίδια στην είσοδο του σπηλαίου και τα χορτάρια στο νηπιαγωγείο.

Γιάννης Χατζής

Τοπικός Σύμβουλος θεοπετρας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. χαραλαμπος γάτσιας λέει

    Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Χατζή έτσι είναι και λίγες φωτογραφίες δείχνει από το χωριό μας από τους δημόσιους χώρους (πάρκο έκλεισε ο δρόμος που περιπατάει ο κόσμος, παιδική χαρά, διαδρομή προς σπήλαιο μετά το πάρκο παραποταμίος, κεντρική πλατεία, νηπιαγωγείο και αύλιος χώρος, πάρκο πριν το γήπεδο κτλ) αλλά είπαμε φάτε μάτια ψάρια έρχονται δημοτικές εκλογές … αλλά όπως είναι φυσικό οι διατελέσαντες δημοτικοί άρχοντες σύμβουλοι κτλ θα σβήσουν από την μνήμη μας με την απίστευτη ανυπαρξία τους και τραγική ανικανότητα ηγεσίας, όπως οι προκάτοχοι τους, πολλά λόγια, στα τοπικά ραδιόφωνα από τους τοπικούς σταθμούς αλλά από έργα και βοήθεια στα χωριά του δήμου μηδέν. Να μην πιέσουν τους τοπικούς βουλευτές, περιφερειάρχες αντί περιφερειάρχες εξάλλου μια παρέα είμαστε, σήμερα ο γιος, αύριο ο εγγονός σου τα μισθά να πέφτουν. Σας ευχαριστώ για ποιο λόγο δεν καταλαβαίνω ? και κάτι που δεν γνωρίζω: εργολάβος έργου ποιος ήταν, πόσα πήρε και με ποια κριτήρια? ή δεν κάνει να μιλάμε για αυτά?
    Έχετε την άδεια μου για δημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.