Γιάννης Μπουτίνας: Στόχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας η φιλοξενία μεγάλων κινηματογραφικών ταινιών

0 672

Να γίνει η Θεσσαλία το «σκηνικό» μεγάλων κινηματογραφικών ταινιών στοχεύει η Περιφέρεια, με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο για θέματα τουρισμού κ. Γιάννη Μπουτίνα που μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ 102.5 του Βόλου και στον Ηλία Κουτσερή, να σημειώνει πως θα δημιουργηθεί «film office» με στόχο την προώθηση τόπων και σημείων όλης της Θεσσαλίας σε κινηματογραφικούς παραγωγούς σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα ο ίδιος θα ταξιδέψει στις 3 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο στη μεγαλύτερη συνάντηση κινηματογραφικών παραγωγών και θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με παραγωγούς από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, όπως η Paramount και η Universal.

Ως «όπλα» χαρακτήρισε ο κ. Γιάννης Μπουτίνας, νέος εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα τουρισμού, τα τρία brand names του τουρισμού που υπάρχουν στη Θεσσαλία, δηλαδή όπως είπε, τα Μετέωρα, τον Όλυμπο και τα νησιά των Β. Σποράδων με το Πήλιο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι απόλυτοι τουριστικοί προορισμοί που θα πρέπει να αξιοποιηθούν, προκειμένου να καταγραφούν καλύτερα τουριστικά χρόνια από τη φετινή χρονιά.

περισσότερα στο magnesianews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.