Για το δυστύχημα στα Τέμπη Δελτίο Τύπου από την Αστυνομία

Χθες και ώρα 22:20 στη χ/θ 383,5 της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα,

0 310

Χθες και ώρα 22:20 στη χ/θ 383,5 της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα,

Χθες και ώρα 22:20 στη χ/θ 383,5 της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα και συγκεκριμένα ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό 45χρονο ημεδαπό, ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης με οδηγό 52χρονο ημεδαπό κι ένα επικαθήμενο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο με οδηγό 46χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Βουλγαρίας.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του επιβατικού αυτοκινήτου κι ο σοβαρός τραυματισμός μίας 43χρονης ημεδαπής κι ενός 7χρονου κοριτσιού που επέβαιναν στο Ι.Χ.Ε., καθώς και δύο ημεδαπών επιβατών του λεωφορείου, ενός 45χρονου και μίας 23χρονης.

Επιπλέον, τραυματίστηκαν ελαφρά οι οδηγοί των άλλων δύο οχημάτων, επτά ακόμη επιβάτες του λεωφορείου – πέντε ημεδαπές, ένας ημεδαπός και μία αλλοδαπή, υπήκοος Αρμενίας -, ηλικίας από 20 έως 73 ετών, καθώς και μία 17χρονη ημεδαπή που επέβαινε στο επιβατικό αυτοκίνητο.

Δέκα από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και οι υπόλοιποι τέσσερις στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύονται.

Στο σημείο του ατυχήματος διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και η κίνησή τους διεξαγόταν από εναλλακτικές διαδρομές έως την 02.45΄ ώρα σήμερα (26-11-2013) κι ομαλοποιήθηκε πλήρως περί ώρα 05:30, μετά το πέρας της ασφαλούς διευθέτησης της κυκλοφορίας από την κοιλάδα των Τεμπών του μεγάλου αριθμού των φορτηγών και των λεωφορείων που ανέμεναν εκατέρωθεν αυτής.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr