Γεωργιάδης για άνοιγμα κομμωτηρίων: Δεν έχει ληφθεί απόφαση

0 402

Ανατροπή για τα κομμωτήρια, που νωρίτερα σήμερα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας ανακοίνωσε ότι ανοίγουν μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο. Με δηλώσεις του, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έχει κάνει μια ανακοίνωση αλλά κακώς έκανε ανακοίνωση. Δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha. Ο ίδιος παρέπεμψε στις αποφάσεις που θα ανακοινωθούν, το πιθανότερο, αύριο Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Τι ανακοίνωσε το ΕΕΑ για τα κομμωτήρια

Tο άνοιγμα των κομμωτηρίων κατά το Σαββατοκύριακο έγινε γνωστό έπειτα από ανακοίνωση του ΕΕΑ. Σύμφωνα με αυτή, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου είχε επικοινωνία με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη για το θέμα. Όπως ανακοίνωσε:

«Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

madata.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.