Γεμάτη η ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας – Ασθενείς μέχρι και στον διάδρομο

0 4.161

Πρωτόγνωρο φαινόμενο είναι αυτό που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, με όλες τις κλίνες να είναι κατειλημμένες από ψυχιατρικά περιστατικά.

Μάλιστα είναι ενδεικτικό πως το νοσοκομείο έχει αναγκαστεί να βγάλει κρεβάτια και στον διάδρομο της κλινικής ύστερα από εισαγγελική παρέμβαση. Επιπρόσθετα κατά πληροφορίες του onlarissa.gr ορισμένα περιστατικά λόγω πληρότητας της κλινικής μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία εκτός Θεσσαλίας.

Επίσης παρατηρείται το φαινόμενο να δίνονται εξιτήρια σε ασθενείς που έχουν ολοκληρώσει την θεραπεία τους και είναι καλά στην υγεία τους, όμως οι οικείοι τους δεν τους δέχονται λόγω των ημερών του Πάσχα και προσπαθούν να παρατείνουν την παραμονή τους στο νοσοκομείο.

Όσο για τις ηλικίες των ασθενών ποικίλουν, από 40 μέχρι 70 ετών.

Οι ειδικοί με τους οποίους ήρθε σε επικοινωνία το onlarissa.gr, αναφέρουν πως το φαινόμενο αυτό, των πολλών ψυχιατρικών περιστατικών οφείλεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό  στο ότι υπήρξε μεγάλη πίεση στους ανθρώπους αυτά τα δύο χρόνια του κορωνοϊού και τα μεγάλα διαστήματα της καραντίνας με αποτέλεσμα να έχει επηρεαστεί σε άσχημο βαθμό η ψυχολογία τους και να έχει κλονιστεί η ψυχική τους υγεία.

Πηγη onlarissa.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.