Γάτσιας Αθανάσιος – Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Καλαμπάκας με τον Δημήτρη Σακελλαρίου

Αγαπητοί Συνδημότες, κάτοικοι της Καλαμπάκας, Τώρα που οι απαιτήσεις των καιρών είναι μεγάλες και τα οικονομικά περιθώρια της χώρας,

0 71

Αγαπητοί Συνδημότες, κάτοικοι της Καλαμπάκας, Τώρα που οι απαιτήσεις των καιρών είναι μεγάλες και τα οικονομικά περιθώρια της χώρας,

gatsiasΑγαπητοί Συνδημότες, κάτοικοι της Καλαμπάκας, Τώρα που οι απαιτήσεις των καιρών είναι μεγάλες και τα οικονομικά περιθώρια της χώρας, αλλά και του Δήμου μας έχουν στενέψει για όλους μας, πιστεύω ότι και εμείς οι νέοι είμαστε ικανοί να Βοηθήσουμε.

Πρέπει να προσπαθήσουμε από κοινού σε αγαστή συνεργασία με τους πιο παλιούς, που έχουν ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, και να σχηματίσουμε ένα κράμα -μία ομάδα εμπειρίας, αλλά και νέων ιδεών- με όρεξη για δουλειά και προσφορά για το καλό του τόπου που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε ο καθένας.

Εγώ από την πλευρά μου θέλω να συνεισφέρω με όποιον τρόπο μπορώ βάζοντας έστω και ένα μικρό λιθαράκι για το καλό της πόλης που γεννήθηκα και μεγάλωσα διανύοντας σήμερα το 310 έτος της ηλικίας μου.

Το ενδιαφέρον και το αίσθημα προσφοράς για τα κοινά με ώθησαν πριν τρία χρόνια να θέσω υποψηφιότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας και μέχρι σήμερα συμμετέχω σ’ αυτό ενεργά προσπαθώντας να βοηθήσω τα μέλη και τους λάτρεις της συγκεκριμένης δραστηριότητας.

Τώρα θέλω να ασχοληθώ και να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του τόπου και δηλώνω «παρών» ως υποψήφιος σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας με το συνδυασμό «Δημιουργίας Συνέχεια» στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Σακελλαρίου.

Πιστεύω ότι τώρα είναι η στιγμή που οι νέοι άνθρωποι πρέπει να βοηθήσουμε τον τόπο μας απ’ όποια θέση μπορεί ο καθένας.

Εκ των προτέρων θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου που θα με τιμήσουν με την ψήφο τους και δηλώνω ότι θα είμαι κοντά ακόμα και σε εκείνους που δεν θα μπορέσουν να με στηρίξουν για τους δικούς τους λόγους.

Υπόσχομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της τοπικής μας κοινωνίας και ότι θα είμαι δίπλα σε όλους. Α\ε εκτίμηση,

Γάτσιας Αθανάσιος Υποψήφιος Σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.