Φυτεία με 700 συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε ορεινή και δύσβατη περιοχή της Φθιώτιδας

0 597

Φυτεία με (700) συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε ορεινή, δύσβατη και απόκρημνη περιοχή, του Δημοτικού Διαμερίσματος Καρυάς Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας.

Ο εντοπισμός της φυτείας, η οποία εκτεινόταν εντός ειδικά διαμορφωμένης και εκχερσωμένης δασικής έκτασης, δύο περίπου στρεμμάτων, είναι αποτέλεσμα κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Ο χώρος τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση και χθες (02-07-2019) νωρίς το πρωί, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, με τη συνδρομή αστυνομικών των Α’ και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. της ιδίας Υπηρεσίας, τα ανωτέρω δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,80) έως και (2,5) μέτρων, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης, στο χώρο της φυτείας εντοπίστηκαν τρεις αυτοσχέδιες δεξαμενές νερού, μεγάλης χωρητικότητας, δύο πρόχειρα καταλύματα διαμονής, διάφορα σκαπτικά εργαλεία και λάστιχα για το πότισμα και την περιποίηση των δενδρυλλίων, καθώς και αυτοσχέδιος χώρος αποξήρανσης αυτών.

Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.